Cobra Yetkin Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 515 Çözümler 2 Beğeniler 94 Bugün 15:21 #1 İlk defa Linux VDS kullanıyorum, bir programı çalıştırmam lazım. Linux için indirdim ama açamıyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi? Program bu: Programa tıkladığımda açılan sekme bu:
İlk defa Linux VDS kullanıyorum, bir programı çalıştırmam lazım. Linux için indirdim ama açamıyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi? Program bu: Programa tıkladığımda açılan sekme bu:
WinTone01 Başarılı Katılım 5 Mayıs 2024 Mesajlar 36 Beğeniler 32 Bugün 15:25 #2 Sağ tıklayıp izinler sayfasında program olarak çalıştırılabilsin tikini aktifleştirin ayrıca fuse2 paketi indirilik olmalı
Sağ tıklayıp izinler sayfasında program olarak çalıştırılabilsin tikini aktifleştirin ayrıca fuse2 paketi indirilik olmalı
sirius 114 Moderasyon Üyesi Moderatör Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 1.918 Makaleler 9 Çözümler 41 Beğeniler 2.600 Bugün 15:34 #3 O klasörde terminal açın. Aşağıdaki komutları girin. Bash: chmod +x AuraAFK-Local.AppImage ./AuraAFK-Local.AppImage Arkadaşın dediği gibi hata verirse hatayı ve kullandığınız dağıtımı söyleyin. Ona göre ilgili paket yöneticisi ile ilgili paketi indirmenizi sağlayalım.
O klasörde terminal açın. Aşağıdaki komutları girin. Bash: chmod +x AuraAFK-Local.AppImage ./AuraAFK-Local.AppImage Arkadaşın dediği gibi hata verirse hatayı ve kullandığınız dağıtımı söyleyin. Ona göre ilgili paket yöneticisi ile ilgili paketi indirmenizi sağlayalım.
EmirFarukTopal Başarılı Katılım 17 Nisan 2024 Mesajlar 56 Makaleler 1 Beğeniler 64 Yer Kayseri Bugün 15:43 #4 Cobra dedi: İlk defa Linux VDS kullanıyorum, bir programı çalıştırmam lazım. Linux için indirdim ama açamıyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi? Program bu: Eki Görüntüle 280880 Programa tıkladığımda açılan sekme bu: Eki Görüntüle 280881 Genişletmek için tıkla... Terminal kullanmadan, videoda gösterdiğim ayarları yaptıktan sonra artık terminale ihtiyaç duymadan uygulamayı çift tıklayarak açıp kullanabilirsiniz.
Cobra dedi: İlk defa Linux VDS kullanıyorum, bir programı çalıştırmam lazım. Linux için indirdim ama açamıyorum. Bilenler yardımcı olabilir mi? Program bu: Eki Görüntüle 280880 Programa tıkladığımda açılan sekme bu: Eki Görüntüle 280881 Genişletmek için tıkla... Terminal kullanmadan, videoda gösterdiğim ayarları yaptıktan sonra artık terminale ihtiyaç duymadan uygulamayı çift tıklayarak açıp kullanabilirsiniz.