Detaylar
Kim cevapladı?Ekran kartınız nedir?Her Linux distrosunda bu hatayı alıyorum. Ekran parlaklığını azaltıp artırdığımda hafif bir titreme oluyor. Aynı sorunu yaşayna var mı ya da çözebilen?
freedom
Uzman
AMD Radeon R5 Grafics.
Sorun driverlarda nasıl yükleyeceğini çözemedim.
Harici monitör kullanıyorsanız farklı bir kaynağa bağlayıp deneyin, dahili monitör kullanıyorsanız da harici bir monitöre bağlayıp deneyin. Sürücülerde sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
freedom
Uzman
Harici monitör kullanıyorsanız farklı bir kaynağa bağlayıp deneyin, dahili monitör kullanıyorsanız da harici bir monitöre bağlayıp deneyin. Sürücülerde sıkıntı olduğunu sanmıyorum.
Hocam laptop bu.
Hocam laptop bu.
Ekranda sıkıntı yok, paralık ayarında sıkıntı var.
Kafaya takılacak bir sorunda değil yalnız sebebini öğrenmek istiyorum.
Hocam laptop bu.
Hocam laptop bu.
Ekranda sıkıntı yok, paralık ayarında sıkıntı var.
Kafaya takılacak bir sorunda değil yalnız sebebini öğrenmek istiyorum.
Bu nedenle dahili monitörse harici bir ekrana takın dedim, böylece sorun ekran kartından mı monitörden mi kaynaklanıyor anlayabiliriz. Monitör yoksa herhangi bir televizyon da olur. İlla sürücüleri yeniden yüklemek isterseniz bir şunu deneyin:
Kod:
Repair X-server for ATI AMD.
sudo apt-get remove --purge xserver-xorg
sudo apt-get install xserver-xorg
sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
freedom
Uzman
Hocam benim ki debian değil arch.Bu nedenle dahili monitörse harici bir ekrana takın dedim, böylece sorun ekran kartından mı monitörden mi kaynaklanıyor anlayabiliriz. Monitör yoksa herhangi bir televizyon da olur. İlla sürücüleri yeniden yüklemek isterseniz bir şunu deneyin:
Kod:Repair X-server for ATI AMD. sudo apt-get remove --purge xserver-xorg sudo apt-get install xserver-xorg sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
Bu nedenle dahili monitörse harici bir ekrana takın dedim, böylece sorun ekran kartından mı monitörden mi kaynaklanıyor anlayabiliriz. Monitör yoksa herhangi bir televizyon da olur. İlla sürücüleri yeniden yüklemek isterseniz bir şunu deneyin:
Kod:Repair X-server for ATI AMD. sudo apt-get remove --purge xserver-xorg sudo apt-get install xserver-xorg sudo dpkg-reconfigure xserver-xorg
Televizyona bağlayacak bir kabloda yok.
Pardon, yine de mesajı silmiyorum debian tabanlı dağıtım kullanan arkadaşlar faydalansın diye.
freedom
Uzman
Arch için nasıl yapabilirm?Pardon, yine de mesajı silmiyorum debian tabanlı dağıtım kullanan arkadaşlar faydalansın diye.
Yeni konular
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-
-
-