Hocam kastettiğim arkadaş grubum da var şu anda beraber Minecraft da oynuyoruz. Ama dediğim gibi garip geliyor yeni insanlarla tanışmak bu duyguyu nasıl yenerim?

Durumunuzu anlıyorum hocam başlarda bende öyleydim. Duyguyu ben şöyle yendim. Bir yerden sonra ortaokulla ilgili her düşüncemi unutmaya çalıştım sonra alıştım yavaş yavaş. Ama bence tavsiyem birine çok güvenmeyin, ben öyle bir hata yaptım.

Durumunuzu anlıyorum hocam başlarda bende öyleydim. Duyguyu ben şöyle yendim. Bir yerden sonra ortaokulla ilgili her düşüncemi unutmaya çalıştım sonra alıştım yavaş yavaş. Ama bence tavsiyem birine çok güvenmeyin, ben öyle bir hata yaptım.
Şahsen benimle konuşan ama arkadaş grubu farklı olan 1'i var. Sınıfta erkekler 2 arkadaş grubuna ayrıldı diyeyim. Ben başka gruptayım o diğeri. Ortaya karışık her gruptan erkeklerle minecraft oynuyorduk. Meğersem diğer gruptaki arkadaş kendi grubundaki arkadaşı sevmiyormuş. Bizde sevmiyorduk kızları etkilemeye çalışan tipler. Daha da kanım ısındı ona. Biraz daha rahatım ama her teneffüs o garip his var hala içimde.

Hocam alışmaktan kastığım sohbet sarmıyor bir şekilde.
Sarmaması da normal ben o 1 aylık sürede zorbalığa, aşağılanmaya, saçmalıkların hepsine katlandım. 3 tane olay olsa 2'si benle ilgili illa ki olurdu. (Popülerlikle ilgili değil ortama ayak uydurmadığım için oluyordu ama o zamanın kafası çok başkaydı) En son milletin yaptıklarıyla öne çıkacağıma kendi yapabildiklerimle öne çıkıp kendimi onların beni takip etmesini sağladım.