noby
Uzman
Yapılabiliyor sanırım. İndirime girmişken alayım ben de. Rockstarı denemek istiyorum.Watsons club üyeliği internet üzerinden yapılabiliyor mu hocam mağazaya mı gitmeliyim?
Yapılabiliyor sanırım. İndirime girmişken alayım ben de. Rockstarı denemek istiyorum.Watsons club üyeliği internet üzerinden yapılabiliyor mu hocam mağazaya mı gitmeliyim?
Epic Legend da aynı para. Epic Legend gercekten çok daha iyi. Ona bakmanizi tavsiye ederim.
Bunun Captain olanını kullanıyorum. Biraz tıraş losyonu gibi kokuyor. Şu anda indirime girmiş. Normal fiyatı 130-150 arası
Bakayım hocam bulabilirsem alırım gezeceğim birkaç yer.Epic Legend da aynı para. Epic Legend gercekten çok daha iyi. Ona bakmanizi tavsiye ederim.
Watsons club üyeliği internet üzerinden yapılabiliyor mu hocam mağazaya mı gitmeliyim?
Sitesinde mevcut görünüyor hocam.https://www.rossmann.com.tr/old-spice-sprey-deodorant-captain-150-ml-p-st20020082 bu nasıl?
Rossmanda bulursam bakarım hocam.
Rockstar almayı düşünüyordum bende. Epic Legend daha mı güzelEpic Legend da aynı para. Epic Legend gercekten çok daha iyi. Ona bakmanizi tavsiye ederim.
Kesinlikle Epic Legend çok daha üstün. Zaten Epic Legend genel olarak bir tık daha pahalı idi, şu an aynı fiyattalar. Rockstar karpuz gibi kokuyor bir tık.Rockstar almayı düşünüyordum ben de. Epic Legend daha mı güzel?