Bilen bilir, geçen sene bayağı nakil konusu açardım. Zaman ver, çok erken dediniz. 1 yılı tamamladım . Matematik, kimya, biyoloji hocalarımız kötü ve dersleri anlamıyorum. Ben dersi derste anlayan birisiyim. Hiç çalışmadım, ortalamam 90+. Sınıf ortamı hırt. 12 erkeğiz, 4'ümüz normal, diğer hepsi hırt. Dersi anlamama engel oluyorlar, birbirlerine vuruyorlar. Şişe atıyorlar, bağırıyorlar.
Arkadaşımın lisesi çok nezih, itiraf sayfasına baktım, taş çatlasa 20 hırt var. Şu anki lisemde ortaokuldan beni sevmeyenler var, insanları bana karşı dolduruyorlar. Hocalarla aram iyi olsa da nakil düşünüyorum. Hala kafam karışık, nakil alırsam ortama alışabilir miyim, puanlar nasıl, çok mu veriyorlar, diye düşünüyorum. Biraz fikir öneriniz olursa sevinirim.
Belli olmaz, 10. sınıf bu karar için çok erken bir zaman. Ek olarak bazı yurt dışı üniversiteleri lise ortalamana bakıyor. Detaylı araştırma yaptın mı bu konu hakkında?
Belli olmaz, 10. sınıf bu karar için çok erken bir zaman. Ek olarak bazı yurt dışı üniversiteleri lise ortalamana bakıyor. Detaylı araştırma yaptın mı bu konu hakkında?
Değişim öğrenciliği başvurdum kazanırsam İtalya Almanya Japonya arasında düşünüyorum. Bu ülkelerin birinde burslu okuma şansım artacak bu şekilde. Abimde almanya'da lise okumuştu. Şu aralar Japonya üni şartlarına bakıyorum. İtalya da esnek.
Değişim öğrenciliği başvurdum kazanırsam İtalya Almanya Japonya arasında düşünüyorum. Bu ülkelerin birinde burslu okuma şansım artacak bu şekilde. Abimde Almanya'da lise okumuştu. Şu aralar Japonya üniversite şartlarına bakıyorum. İtalya da esnek.
Daha iyi bir lise genelde daha zor okul sınavları demek. Arkadaşına sor okul sınavlarının zorluğu nasıl diye. Okulların eve mesafeleri nasıl? Sırf biraz daha iyi ortam için akademik yük ve uzun yol riskine girmezdim ben olsaydım.
Daha iyi bir lise genelde daha zor okul sınavları demek. Arkadaşına sor okul sınavlarının zorluğu nasıl diye. Okulların eve mesafeleri nasıl? Sırf biraz daha iyi ortam için akademik yük ve uzun yol riskine girmezdim ben olsaydım.
İşte hocam bende onu düşünüyorum. Sınavları bizim ile aynı tahmin ediyorum. Ders dinlemiyor son gün video izliyor. 88 OBP'si var. Yürüyerek 33 dk. Ve öğlenci.
@XEfe.Bey Üzdün hocammmm . İnanmazsan da canın sağolsun .