namıkkemal

Çalışkan
Arkadaşlar lise KPSS çalışmak istiyorum çünkü kendi paramı kazanmak istiyorum. Askeri ücretler geçinemem ailesel sorunlardan dolayı üniversite okuyamam.
1.kaç puan lazım.
2.her gün düzenli olarak kaç saat çalışmayla hal olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
1- Taban puan olarak 55-70 puan arasında istiyor. (Destek ve Hizmet Sınıfından girebilirsiniz) Meslek lisesi mezunuysanız o gruba ait girebilirsiniz (Onda en az 70 üstü almanız lazım)
2- Sizin temponuza bağlı olarak değişir.

1- taban puan olarak 55-70 puan arasında istiyor. (destek ve hizmet sınıfından girebilirsiniz) meslek lisesi mezunuysanız o gruba ait girebilirsiniz (onda en az 70 üstü almanız lazım)
2- sizin temponuza bağlı olarak değişir.

Hocam Anadolu lisesinde mezunub 55 70 çok düşük gibi geldi sallayarak yapar adam.

1- Taban puan olarak 55-70 puan arasında istiyor. (Destek ve Hizmet Sınıfından girebilirsiniz) Meslek lisesi mezunuysanız o gruba ait girebilirsiniz (Onda en az 70 üstü almanız lazım)
2- Sizin temponuza bağlı olarak değişir.
Atamalar nasıl? 90 alıp atanamayan duymuştum. Olabilir mi böyle bir şey?

90 alıp atanamayan duymuştum. Olabilir mi böyle bir şey?

Mümkün. Bazı kurumlar açıklamayı yapmakta çekiniyor çünkü işin içine torpil giriyor. Taban puanı 60 puanlık alınan yere sallamasyon bir gereksinim istiyor o sırada yeğenini veya yakınını sokuyor. Başıma geldi oradan biliyorum. Yine de 70i geçmeye bakın.

Mümkün. Bazı kurumlar açıklamayı yapmakta çekiniyor çünkü işin içine torpil giriyor. Taban puanı 60 puanlık alınan yere sallamasyon bir gereksinim istiyor o sırada yeğenini veya yakınını sokuyor. Başıma geldi oradan biliyorum. Yine de 70i geçmeye bakın.
Sırf bu yüzden çalışasım gelmiyor.