Lise nasıl bir yer?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yusuf0121
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
  • Etiketler Etiketler
    lise
Hocam bence pek de farkı yok ben girdiğim okula 2.10 veya 1.8 gibi bir aralıkla girdim.

Hocam bence pek de farkı yok ben girdiğim okula 2.10 veya 1.8 gibi bir aralıkla girdim.
1.97 ile girdim ben. Fark yok denilemez kesinlikle, akademik beceri arttıkça zeka, zeka arttıkça da insanın kalitesi artıyor. Boş insan yok.

Normal ortaokul gibi fark yok. Benim sınıfım az kişi güzel yani seviyorum okul ortamını, sende seversin.

Okuldan okula değişir, bizim burada "iyi" olarak nitelendirilen bir lise vardı ve zamanında paso tuvalette çocuk bulundu dedikoduları vardı (çocukların söylediği yalan da olabilir bilemem).

Okuldan okula değişir, bizim burada "iyi" olarak nitelendirilen bir lise vardı ve zamanında paso tuvalette çocuk bulundu dedikoduları vardı (çocukların söylediği yalan da olabilir bilemem).

Tuvalette nasıl çocuk bulunmuş hocam sigara falan içerken mi?

Tuvalette nasıl çocuk bulunmuş hocam sigara falan içerken mi?

Hocam pek hatırlamıyorum 10 yıllık olaylar, birisi diyor şu adını bilmediğim çocuğun düşmesi, birisi diyor ölü bebek. Çok fazla sevişme haberi çıkıyordu gerçi liseli ergenler cinsellik öğrendiği zaman böyle oluyor.

Hahaha bizde de merdiven boşluğunda oluyor. Sizinkide iyiymiş.

Ortaokuldan pek bir farkı yok. Sadece 3 yıl gibi düşün liseyi çünkü son yıl sınav yılı ki bence açığa geçmek en mantıklısı. Çok vakit kayboluyor okulda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…