Spotify Liste başına sarıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan leeEVERETT
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 136
  • Etiketler Etiketler
    spotify
Spotify'da sürekli dinlediğim bir listem var. Karışık çalma şeklinde kullanıyorum. Telefondan, televizyondan veya bilgisayardan her açtığımda listeyi aynı sıra ile çalıyor. Listeden bir şarkı seçip başlatıyorum, belirli bir sıra ile gidiyor. Şarkılar ilerlediği halde başka bir zaman başka bir şarkı ile listeyi başlatinca yine o sıranın başından başlıyor ve bu 3 farklı cihazda oluyor.

Hocam direkt playlist kopyalanabilir mi? 1400'ü geçik şarkı var birer birer yapamam. Bende yeni başladı sorun 3-4 gündür var.

Yeni playlist oluşturun eski playlistteki tüm şarkıları CTRL+a ile seçip yeni playliste sürükle bırak yapın.

Hocam direkt playlist kopyalanabilir mi? 1400'ü geçik şarkı var birer birer yapamam. Bende yeni başladı sorun 3-4 gündür var.

Kopyalamadan yerlerini değiştirebilirsiniz. Şarkının kaçıncı sırada olduğuna bakıyor sistem sanırım. Kopyalamak istiyorum diyorsanız da üç noktaya basın orada başka bir playliste ekle seçeneği var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…