Makaleler
31
Yer
Kocaeli
Dostlar selam,

Bu oyunu oynamaya başladım. Gerçekten de çok keyifli, tarzı herkese hitap etmese bile. Lakin bu oyunun hikayesi nedir tam olarak? Bilgiler hep flu şayet.

Bir sürü teori görüyorum bu oyunla ilgili. Oynayıp bitirenler yorumlarsa çok sevinirim.

Eğer video kabul ederseniz, Adal'ın 2 videosunu önerebilirim:

Bu videolardan hikaye hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ben çok önceden oynamıştım, hatırladığım kadarıyla hikayesi çok güzeldi. Bu yıl 3. oyunları çıkacak, merakla bekliyorum.
Ek olarak videolardan birincisi ilk oyunu, ikincisi ise belki ikisini de anlatıyordur, tam hatırlamıyorum. Orasını siz kontrol edersiniz.

Eğer video kabul ederseniz, Adal'ın 2 videosunu önerebilirim:

Bu videolardan hikaye hakkında bilgi edinebilirsiniz. Ben çok önceden oynamıştım, hatırladığım kadarıyla hikayesi çok güzeldi. Bu yıl 3. oyunları çıkacak, merakla bekliyorum.
Ek olarak videolardan birincisi ilk oyunu, ikincisi ise belki ikisini de anlatıyordur, tam hatırlamıyorum. Orasını siz kontrol edersiniz.

Bazıları aslında 2. oyunun 1. oyun olduğunu da ima ediyordu. İzleyelim bakalım, nasılmış.

3. oyunu pahalı olmaz ise, bende almayı düşünüyorum.

Bazıları aslında 2. oyunun 1. oyun olduğunu da ima ediyordu. İzleyelim bakalım, nasılmış.

3. oyunu pahalı olmaz ise, bende almayı düşünüyorum.

Olabilir, ben de hikayeyi pek hatırlamıyorum. Bu konu güzel bir hatırlatma oldu. Videoları tekrar izlerim, 3. oyuna hazırlık olur :D.