Snowizm

Çalışkan
Yer
Istanbul
Selam, herkese iyi bir gün diliyorum 16.09.2025 tarihinde live-video.net'e erişim engeli getirildi bununla beraber kick adlı platformda yayın izleyemez hale geldim. Sansüronline kullanıcısı olarak uzun zamandır GoodbyeDPI kullanıyorum (sadece Discord'a erişmek için). Dün 17.09.2025 tarihinde erişim engeli gelmesine rağmen yayınları izleyebiliyordum fakat bugün erişemediğimi fark ettim ve alternatif sansüronline GoodbyeDPI versiyonlarını denemeye başladım ama yayınlara bir türlü erişemedim.

Ardından SplitWire-Turkey kurarak denemek istedim, WireSock yüklerek yayınlara erişebildim fakat yüksek ping sorunu ve yayınlarda 1-2 dakika arayla inanılmaz takılmalar yaşamaya başladım ve bu beni oldukça rahatsız etti (ping sorunu + takılmalar). WireSock'u kaldırıp sadece SplitWire-Turkey içinden GoodbyeDPI'ı kurdum denedim fakat yine yayınlara erişemez oldum. Şu anda başka çözüm yolları aramaktayım ve yaşadıklarımı benim gibi sorun yaşayanlar olursa diye paylaşmak istedim.

Şu anda GoodbyeDPI çalışıyor hiçbir sıkıntı yok fakat bir türlü yayınları izleyemiyorum acaba bu konuda çözüme ulaşan var mı? Varsa bizimle paylaşabilirse çok sevinirim teşekkür ediyorum.

Ekran görüntüsü 2025-09-18 140516.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam, herkese iyi bir gün diliyorum 16.09.2025 tarihinde live-video.net'e erişim engeli getirildi bununla beraber kick adlı platformda yayın izleyemez hale geldim. Sansüronline kullanıcısı olarak uzun zamandır GoodbyeDPI kullanıyorum (sadece Discord'a erişmek için). Dün 17.09.2025 tarihinde erişim engeli gelmesine rağmen yayınları izleyebiliyordum fakat bugün erişemediğimi fark ettim ve alternatif sansüronline GoodbyeDPI versiyonlarını denemeye başladım ama yayınlara bir türlü erişemedim.

Ardından splitwire-turkey kurarak denemek istedim, wiresock yüklerek yayınlara erişebildim fakat yüksek ping sorunu ve yayınlarda 1-2 dakika arayla inanılmaz takılmalar yaşamaya başladım ve bu beni oldukça rahatsız etti (ping sorunu + takılmalar). Wiresock'u kaldırıp sadece splitwire-turkey içinden GoodbyeDPI'ı kurdum denedim fakat yine yayınlara erişemez oldum. Şu anda başka çözüm yolları aramaktayım ve yaşadıklarımı benim gibi sorun yaşayanlar olursa diye paylaşmak istedim.

Şu anda GoodbyeDPI çalışıyor hiçbir sıkıntı yok fakat bir türlü yayınları izleyemiyorum acaba bu konuda çözüme ulaşan var mı? Varsa bizimle paylaşabilirse çok sevinirim teşekkür ediyorum.

Eki Görüntüle 185948

Sizin için doğru olan googbyedpi Config dosyasını bulamamışsınız o zaman, extra olarak DNS ayarı yapabilirsiniz.

WARP kullanıyorum. Bazen yavaşlattığı oluyor eskiden böyle değildi ama hala VPN'den daha iyi ve DPI'ye göre daha basit buluyorum.

Sizin için doğru olan googbyedpi Config dosyasını bulamamışsınız o zaman, extra olarak DNS ayarı yapabilirsiniz.

Cevabınız için teşekkür ediyorum aslında DNS ayarı olarak Cloudflare IPv4 1.1.1.1 1.0.0.1 kullanıyorum, önerdiğiniz bir DNS ayarı var mı?

WARP kullanıyorum. Bazen yavaşlattığı oluyor eskiden böyle değildi ama hala VPN'den daha iyi ve DPI'ye göre daha basit buluyorum.

Teşekkürler peki WARP'ı sadece tarayıcıda çalıştırabiliyor musunuz? Öyle bir şey varsa ben de yapmak isterim. 😊

Cevabınız için teşekkür ediyorum aslında DNS ayarı olarak Cloudflare IPv4 1.1.1.1 1.0.0.1 kullanıyorum, önerdiğiniz bir DNS ayarı var mı?

Teşekkürler peki WARP'ı sadece tarayıcıda çalıştırabiliyor musunuz? Öyle bir şey varsa ben de yapmak isterim. 😊
DNS değiştirmek sanırım artık işe yaramıyor. Sağlayıcı engelliyor. Ben Türksat kullanıyorum DNS hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.
Warp ın bildiğim kadarıyla uzantısı yok.

Cloudflare DNS iyidir googdbye DPI üzerindeki bütün alternatifleri deneyin her dosyada çalışıp çalışmadığını anlamak için ne kullanıyorsanız chrome/discord gibi kullandığınız platformları açıp kapatmayı unutmayın.

WARP'ı sadece belli IP ve domainler için çalıştırmak için Zero Trust ile split tunnel yapmanız lazım

Bu rehberin aynısını uygulayıp split tunnel kısmına domain olarak ''live-video.net" ve ''*.live-video.net" ekleyip IP kısmına ''35.55.0.0/17'' eklediğimde kickte sorunum kalktı başka split tunnel uygulaması ile de olur şahsen bende DPI ve DNS çalışmıyor Türk Telekom sağ olsun.

WARP'ı sadece belli IP ve domainler için çalıştırmak için Zero Trust ile split tunnel yapmanız lazım

Bu rehberin aynısını uygulayıp split tunnel kısmına domain olarak ''live-video.net" ve ''*.live-video.net" ekleyip IP kısmına ''35.55.0.0/17'' eklediğimde kickte sorunum kalktı başka split tunnel uygulaması ile de olur şahsen bende DPI ve DNS çalışmıyor Türk Telekom sağ olsun.

Biraz kafa karıştırıcı dener miyim bilmiyorum ama yine de teşekkür ediyorum ❤️

Bugün an itibari ile BTK'nın uyguladığı yasak kaldırıldı.

Dosya Ekleri

• IMG_4542.webp
    IMG_4542.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 54