Chomusuke Yetkin Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 481 Makaleler 1 Beğeniler 392 19 Mart 2026 #11 Yenemeyiz diyordum zaten de takımı yok ettiler perişan olduk resmen. Tam bir Okanball izledik.
3 31988 Becerikli Katılım 7 Mart 2026 Mesajlar 294 Çözümler 3 Beğeniler 178 19 Mart 2026 #12 Maça çıkmasaydık, hükmen 3-0 mağlup olsaydık daha iyiydi. Çıkınca 2 sakatlık + 4-0 mağlubiyet oldu. Çıkmasak sakatlık olmazdı en azından.
Maça çıkmasaydık, hükmen 3-0 mağlup olsaydık daha iyiydi. Çıkınca 2 sakatlık + 4-0 mağlubiyet oldu. Çıkmasak sakatlık olmazdı en azından.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.659 Çözümler 14 Beğeniler 7.782 19 Mart 2026 #13 desire doue dedi: Sürprizbozan: HASSAS İÇERİK +18 Parmağın ucu öne gelmiş ve alt kısmındaki doku yok. Sanırım soldan kemiğe doğru girip kazımış orayı, soldan sağa alt et komple kalkmış. Eki Görüntüle 234080 Genişletmek için tıkla... @Testo Unit Digital sinir pert gibi, kemiklere bakınca distal falanks biraz sağlam ama proksimal için aynısını pek söylemeyiz gibi ne diyorsun usta? Bu arada Osimhen’in kolu da kırık, en iyi ihtimalle 1.5 ay yok.
desire doue dedi: Sürprizbozan: HASSAS İÇERİK +18 Parmağın ucu öne gelmiş ve alt kısmındaki doku yok. Sanırım soldan kemiğe doğru girip kazımış orayı, soldan sağa alt et komple kalkmış. Eki Görüntüle 234080 Genişletmek için tıkla... @Testo Unit Digital sinir pert gibi, kemiklere bakınca distal falanks biraz sağlam ama proksimal için aynısını pek söylemeyiz gibi ne diyorsun usta? Bu arada Osimhen’in kolu da kırık, en iyi ihtimalle 1.5 ay yok.
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 19 Mart 2026 #14 SF26 dedi: @Testo Unit digital sinir pert gibi, kemiklere bakınca distal falanks biraz sağlam ama proksimal için aynısını pek söylemeyiz gibi ne diyorsun usta? Genişletmek için tıkla... Yani artık parmaksız mı, ciddiyim? Son düzenleyen: Moderatör: 19 Mart 2026
SF26 dedi: @Testo Unit digital sinir pert gibi, kemiklere bakınca distal falanks biraz sağlam ama proksimal için aynısını pek söylemeyiz gibi ne diyorsun usta? Genişletmek için tıkla... Yani artık parmaksız mı, ciddiyim?
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.659 Çözümler 14 Beğeniler 7.782 19 Mart 2026 #15 Silverback Gorilla dedi: Yani artık parmaksız mı, ciddiyim? Genişletmek için tıkla... Kurtarılır muhtemelen ama fonksiyon kaybı olacaktır.
Silverback Gorilla dedi: Yani artık parmaksız mı, ciddiyim? Genişletmek için tıkla... Kurtarılır muhtemelen ama fonksiyon kaybı olacaktır.
S Silverback Gorilla Üstün Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 1.655 Çözümler 2 Beğeniler 1.376 19 Mart 2026 #16 SF26 dedi: Kurtarılır muhtemelen ama fonksiyon kaybı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bıçakla bile öyle kesilmez katana geçmiş. Nasıl oluyor hocam?
SF26 dedi: Kurtarılır muhtemelen ama fonksiyon kaybı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bıçakla bile öyle kesilmez katana geçmiş. Nasıl oluyor hocam?
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.659 Çözümler 14 Beğeniler 7.782 19 Mart 2026 #17 Silverback Gorilla dedi: Bıçakla bile öyle kesilmez katana geçmiş. Nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Orasını bilemem ama Noa Lang’ta travma bırakır bu mesele. Liverpool’a da sağlam bir ceza gelir bu olaydan.
Silverback Gorilla dedi: Bıçakla bile öyle kesilmez katana geçmiş. Nasıl oluyor hocam? Genişletmek için tıkla... Orasını bilemem ama Noa Lang’ta travma bırakır bu mesele. Liverpool’a da sağlam bir ceza gelir bu olaydan.
KS KS Morthunel Üstün İlk 1.000! Katılım 22 Aralık 2023 Mesajlar 2.016 Çözümler 1 Beğeniler 854 19 Mart 2026 #18 SF26 dedi: Kurtarılır muhtemelen ama fonksiyon kaybı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tendom damarı gitti desek doğru olur. Fonksiyon kaybı bayağı yüksek. Acil iyileşmesini temenni ediyorum.
SF26 dedi: Kurtarılır muhtemelen ama fonksiyon kaybı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Tendom damarı gitti desek doğru olur. Fonksiyon kaybı bayağı yüksek. Acil iyileşmesini temenni ediyorum.
SF26 Üstün Katılım 23 Aralık 2023 Mesajlar 7.659 Çözümler 14 Beğeniler 7.782 19 Mart 2026 #19 Morthunel dedi: Tendom damarı gitti desek doğru olur. Fonksiyon kaybı bayağı yüksek. Acil iyileşmesini temenni ediyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten yukarıda anatomik detayını bildiğim kadarıyla açıkladım hocam, ciddi zarar gördü parmak.
Morthunel dedi: Tendom damarı gitti desek doğru olur. Fonksiyon kaybı bayağı yüksek. Acil iyileşmesini temenni ediyorum. Genişletmek için tıkla... Zaten yukarıda anatomik detayını bildiğim kadarıyla açıkladım hocam, ciddi zarar gördü parmak.