İleride çocuklarıma tarihi eser kalsın diyenler için müthiş ürün. Şaka bir yana bu fiyata gerçekten malzeme kaltesi çok iyi kaç kez duvara fırlattım minik çatlamalar hariç hala sapa sağlam hikayeli oyunlar için akar hem eğlendirir hem de bilek güçlendirir.

İleride çocuklarıma tarihi eser kalsın diyenler için müthiş ürün. Şaka bir yana bu fiyata gerçekten malzeme kaltesi çok iyi kaç kez duvara fırlattım minik çatlamalar hariç hala sapa sağlam hikayeli oyunlar için akar hem eğlendirir hem de bilek güçlendirir.

Piyasada günümüz oyunlarında tanınmayan çakma doubleshock (PS4 DualShock çakmaları genelde bu isimle satılır) diye satılan kolları almaktansa kod ile 385 TL'ye yedeğe atılır. Bu kol bile 6-7 ay 1.000 TL üstüne satıldı.

Piyasada günümüz oyunlarında tanınmayan çakma doubleshock (PS4 DualShock çakmaları genelde bu isimle satılır) diye satılan kolları almaktansa kod ile 385 TL'ye yedeğe atılır. Bu kol bile 6-7 ay 1.000 TL üstüne satıldı.
Dediğim gibi şu ürünün verdiği sağlamlığı hiç bir şey vermiyor sadece yerden yere fırlatıp oynamak için bile alınır 20 yıllık külüstür falan ama hala dediğiniz o çakma dualshocklara taş çıkarır.

Normalde alınmaz deriz ama 385TL'ye başka bi seçenek yok zaten bunu 385TL'ye alanın pek beklentisi de olmaz en azından oyun oynatsın kafasında olur.

Logitech gibi bir firma neden hala hall effect gamepad yapmaz da şunu hala üretir, üzerindeki logo bile eski Allahını seversen...
Sadece F710'un kasasını yenilese daha ergonomik yapsa ve dongle mesafe sorununu çözse yine en çok satanlar arasına girer. Cihazın tetikleri ve stickleri oldukça sağlam hall effect kullanmalarına gerek bile yok. Neden yapmıyorlar anlamış değilim.

Hemen kapayım birtane. 700-800'e satılıyordu da değmez deyip almıyordum, ama bu fiyata da gayet iyi f/p olarak düşünürsek.