Bu bütçede kaliteli bir alternatifi olmadığını düşündüğüm için her ne kadar eski de olsa F710 almayı düşünüyorum. Daha önceki konumda gamepad önerildi fakat yurtdışından almayı düşünmediğim için F710'a yöneldim. Hala alınır mı?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Fiyati arttirip hall effect joysticklere sahip Gamepad'lere yonelmen daha uzun omurlu.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
1500 den başlayan fiyatlarda Hall Effect controller lar var. F710 artık demodeleşti.
Cengiz Demir
Becerikli
F710 güncel oyunlarda titreşim çalışmıyor. Yada performanslı çalışmıyor. Tetikleri sert.
Bence zamanını doldurmuş artık.
Tavsiye etmem.
Bence zamanını doldurmuş artık.
Tavsiye etmem.
Emre.py
Üstün
Çıkar. Ama Gamepad'de RGB bilemedim. İzleyebilecek inceleme videosu vs. varsa atabilirsin. Kaliteliyse alırım elbette.
0xraptoRwave
Üstün
Ben sadece PES/FIFA oynadığım için aldım geçen aylarda ama çok eski bir kol. Yeni nesil oyunlarda sorun çıkarma ihtimali yüksek.
- Makaleler
- 23
Hall effect joysticklere sahip oldugundan dolayi en mantikli secenek gibi duruyor. O yuzden bence alinabilir fiyatina gore. Logi'den daha saglam ve guncel bir urun. Incelemesine bakmadim.Çıkar. Ama Gamepad'de RGB bilemedim. İzleyebilecek inceleme videosu vs. varsa atabilirsin. Kaliteliyse alırım elbette.
Emre.py
Üstün
Bende hemen hemen aynı mantıkla kullanacağım, arada bir de farklı oyunlar için.Ben sadece PES/FIFA oynadığım için aldım geçen aylarda ama çok eski bir kol. Yeni nesil oyunlarda sorun çıkarma ihtimali yüksek.