Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

gIaive

Çalışkan
Kulaklığı bugün aldım, kulaklık kablolu olarak çalışıyor fakat dongle ile eşleşme yapmasına rağmen ses alamıyorum kulaklıktan. Yapmam gereken bir ayar mı var acaba?

Kulaklığı iade ettim hocam. Hazır alıyorken kablosuz alayım dedim. Birazdan sipariş vereceğim de ikincisinin beyazını alsam sararma yapar mı acaba?

Kulaklığı iade ettim hocam. Hazır alıyorken kablosuz alayım dedim. Birazdan sipariş vereceğim de ikincisinin beyazını alsam sararma yapar mı acaba?
Bu arada aldığım kulaklık kabloluymuş. Teşhir ürünü olmasına rağmen fiyatına sıfır, kablosuz fiyatından düşmüş gibi gösteren MediaMarkt çalışanlarına teşekkürler. 😄😄

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu arada aldığım kulaklık kabloluymuş. Teşhir ürünü olmasına rağmen fiyatına sıfır, kablosuz fiyatından düşmüş gibi gösteren MediaMarkt çalışanlarına teşekkürler. 😄😄
Peki, hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyelim. Ancak MediaMarkt çalışanlarının bu konularda yeterli olduğunu düşünmüyorum. İş satışa gelince akan sular duruyor orası ayrı. Beyaz modeli sararma yapar mı emin değilim, siyah kulaklığı kullanıyorum.