Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?Kulaklığı iade ettim hocam. Hazır alıyorken kablosuz alayım dedim. Birazdan sipariş vereceğim de ikincisinin beyazını alsam sararma yapar mı acaba?
Bu arada aldığım kulaklık kabloluymuş. Teşhir ürünü olmasına rağmen fiyatına sıfır, kablosuz fiyatından düşmüş gibi gösteren MediaMarkt çalışanlarına teşekkürler.Kulaklığı iade ettim hocam. Hazır alıyorken kablosuz alayım dedim. Birazdan sipariş vereceğim de ikincisinin beyazını alsam sararma yapar mı acaba?
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki, hayırlı olsun ve geçmiş olsun diyelim. Ancak MediaMarkt çalışanlarının bu konularda yeterli olduğunu düşünmüyorum. İş satışa gelince akan sular duruyor orası ayrı. Beyaz modeli sararma yapar mı emin değilim, siyah kulaklığı kullanıyorum.Kulaklığı iade ettim hocam. Hazır alıyorken kablosuz alayım dedim. Birazdan sipariş vereceğim de ikincisinin beyazını alsam sararma yapar mı acaba?
Bu arada aldığım kulaklık kabloluymuş. Teşhir ürünü olmasına rağmen fiyatına sıfır, kablosuz fiyatından düşmüş gibi gösteren MediaMarkt çalışanlarına teşekkürler.![]()