Atayım.

2 modelde aynı fiyat aralağında ve şansı bile yok Logitech'in. 2000TL'lik bir mouse olsaydı alınabilirdi.

Ek: 2000TL olsa bile rakiplerine karşı çok bir şey yapamazdı.

Furylevel Z1 3395 Wireless Gaming Mouse (1000TL'lik mouse biliyorum)

Uzun sure dex kullandim coating olayi patliyor cidden. Kac kere garantiye yolladim yenisi verdiler. Haklarini yemiyeyim. Direk yenisi yolladilar. Bunun icin en guzel engel direk bir grip tape almaniz ve alismaniz.

Uzun sure dex kullandim coating olayi patliyor cidden. Kac kere garantiye yolladim yenisi verdiler. Haklarini yemiyeyim. Direk yenisi yolladilar. Bunun icin en guzel engel direk bir grip tape almaniz ve alismaniz.
Almazsanız daha mutlu olursunuz.. Parasına değmez bir ürün.

Bu kadar para verdiğiniz bir mouseda nasıl önemli değil? En basitinden ATK X1 V2 Ultimate var. Çok daha iyi bir MCU, daha iyi kaplama ve de daha iyi
bir batarya kullanıyor. Logitech falan çöp bu paralara.
Arkadaşlar normal şartlarda dedikleriniz doğru haklısınız da ama ben pc ye harici programlar indiremem sıkıntı benim için.
Tavsiyeler max çok teşekkür ederim hepsi için.

Ben superstrike çöpüne 10k vermiş biriyim. Sırf kulaklıkla aynı marka en iyisidir diye aldığım için.

1788400286150.webp

6 ay kullandım ve sonrasında

Media markt'tan iade ettim. Şubeye gidip servise yollattım şikayetlerimi söyledim iade oluşturdum.
Onaylandı iade.

Arkadaşlar farenin plastiği çok kötüydü elim hiç terleyen bir el olmamasına rağmen. Mouse yüzeyi haddinden fazla yağlanıyordu. Normalde hiç dikkat etmediğim kadar dikkat etsem bile yine de yağlanıyordu.

Sonra yan tuşları çok kötüydü. Superlight 2'ye nazaran.

Ve Click'leri yani he özelliği özelleştirilebilir olsa da tuşları sertleştirsem de bazen tek bassam bile çift atış yapabiliyordu.

Kesinlikle uzak durulması gereken 1 mouse yeterince test edilmeden piyasaya sürülmüş.

Diğer konuya gelelim
Valorant, CS2, ow, PUBG gibi oyunlarda top 500'de oynuyorum.

yeni mouseların kendi programları var ve harici bir program gibi gözükür mü acaba diye düşünüyorum.

Çünkü sıkıntılı vuruşlar atabiliyorum bu zamana kadar hiç banlanmadım.

O yüzden biraz risk oluşturuyor benim için bu olaylar.

Dediğim gibi öneriler ve tavsiyeler max. Teşekkür ederim hepinize.

Şuan ben 10k iade oldu kartıma ve 4k ya ürün aldım bedavaya almışım gibi oldu.

Arkadaşlar normal şartlarda dedikleriniz doğru haklısınız da ama ben pc ye harici programlar indiremem sıkıntı benim için.
Tavsiyeler max çok teşekkür ederim hepsi için.

Ben superstrike çöpüne 10k vermiş biriyim. Sırf kulaklıkla aynı marka en iyisidir diye aldığım için.

Eki Görüntüle 277699

6 ay kullandım ve sonrasında

Media markt'tan iade ettim. Şubeye gidip servise yollattım şikayetlerimi söyledim iade oluşturdum.
Onaylandı iade.

Arkadaşlar farenin plastiği çok kötüydü elim hiç terleyen bir el olmamasına rağmen. Mouse yüzeyi haddinden fazla yağlanıyordu. Normalde hiç dikkat etmediğim kadar dikkat etsem bile yine de yağlanıyordu.

Sonra yan tuşları çok kötüydü. Superlight 2'ye nazaran.

Ve Click'leri yani he özelliği özelleştirilebilir olsa da tuşları sertleştirsem de bazen tek bassam bile çift atış yapabiliyordu.

Kesinlikle uzak durulması gereken 1 mouse yeterince test edilmeden piyasaya sürülmüş.

Diğer konuya gelelim
Valorant, CS2, ow, PUBG gibi oyunlarda top 500'de oynuyorum.

yeni mouseların kendi programları var ve harici bir program gibi gözükür mü acaba diye düşünüyorum.

Çünkü sıkıntılı vuruşlar atabiliyorum bu zamana kadar hiç banlanmadım.

O yüzden biraz risk oluşturuyor benim için bu olaylar.

Dediğim gibi öneriler ve tavsiyeler max. Teşekkür ederim hepinize.

Şuan ben 10k iade oldu kartıma ve 4k ya ürün aldım bedavaya almışım gibi oldu.
Hocam artık çoğu markanın web driver'ı var. Bir sorun çıkarmaz. Bütçeniz tam olarak nedir? Ayrıca elinizin uzunluğu nedir? Ben buna ve kaliteye göre seçim yapıyorum.