Selamlar, şu anda normalde gayet memnun olduğum ve uzunca bir süredir kullandığım Razer Basilisk X Hyperspeed mouseumu scrollunun bozulması sebebiyle değiştirme kararı aldım. FPS ağırlıklı oyunlar oynadığım için artık Basilisk tarzı bir mouse tercih etmek istemiyorum. Başlıktaki iki üründen hangisini etmeliyim veya başka bir öneriniz olur mu? Tercihen garanti ve teknik destek açısından üzmemesi için marka bir ürün ve bilindik yerden alışveriş yapmak istiyorum. Teşekkürler.
İkisi arasından kesinlikle GPX2 çünkü Deathadder V3 Pro'da kronik scroll encoder sorunu mevcut. Razer'da scroll sorunu olmayan Viper V3 Pro var sadece.
GPX2 de açıkçası şu an fiyat olarak oldukça pahalıya satılıyor, bu bütçelerde normalde direkt Beast X Max/Pro önerirdim ama bilindik marka istiyorsunuz anladığım kadarıyla. GPX2 alınabilir o halde.
Logitech G PRO X Superlight 1 kullanıyorum. Bildiğim kadarı ile 2 serisi ile switchler değişti ve malzeme, skatez ve butonlar aynı. Tercih edilebilir fakat Razer ile aralarında ne kadar fark var yorum yapamam. Bana göre alınabilecek bir ürün ve karşısında tercih edilebilecek rakipleri var.
İkisi arasından kesinlikle GPX2 çünkü Deathadder V3 Pro'da kronik scroll encoder sorunu mevcut. Razer'da scroll sorunu olmayan Viper V3 Pro var sadece.
GPX2 de açıkçası şu an fiyat olarak oldukça pahalıya satılıyor, bu bütçelerde normalde direkt Beast X Max/Pro önerirdim ama bilindik marka istiyorsunuz anladığım kadarıyla. GPX2 alınabilir o halde.
Viper V3 Pro iyi bir mouse ama şu anda çok fahiş fiyata satılıyor bence. 7000TL edecek bir mouse değil açıkçası, daha ucuza GPX2 de alınabilir yani.
Diğer markalardan önerilere de açık mısınız? Açıkçası bunlardan daha iyi cihazlar var bu fiyatlara. Açıksanız tutuş şeklinizi de belirtirseniz öneri yapabilirim.
Viper V3 Pro iyi bir mouse ama şu anda çok fahiş fiyata satılıyor bence. 7000TL edecek bir mouse değil açıkçası, daha ucuza GPX2 de alınabilir yani.
Diğer markalardan önerilere de açık mısınız? Açıkçası bunlardan daha iyi cihazlar var bu fiyatlara. Açıksanız tutuş şeklinizi de belirtirseniz öneri yapabilirim.
Claw tipi tutuyorum, satın aldığım teknolojik ürünlerde yaşadığım problemler sık olduğu için açıkçası bu satın alacağım yere ve markaya kafayı takmış durumdayım. Amazon'un bile zamanında değişimi reddedip Logitech'in arızalı ürünü geri göndermemi istemeden yeni ürünü göndermesi Logitech'in bu konuda bendeki izlenimini olumlu kıldı.
Claw tipi tutuyorum, satın aldığım teknolojik ürünlerde yaşadığım problemler sık olduğu için açıkçası bu satın alacağım yere ve markaya kafayı takmış durumdayım. Amazon'un bile zamanında değişimi reddedip Logitech'in arızalı ürünü geri göndermemi istemeden yeni ürünü göndermesi Logitech'in bu konuda bendeki izlenimini olumlu kıldı.
Anladım, GPX2 alabilirsiniz dediğim gibi. Eğer fikriniz değişirse Beast X Pro veya Beast X Max önerebilirim, tutuş şeklinize uygun. Aralarında boyut farkı var, Eloshapes'den boyutlarını karşılaştırabilirsiniz. Beast X Max biraz daha büyük.
Wraith'de ödeme kısmında SWAR kodunu kullanırsanız biraz indirim yapıyor.
Wraith 2 sene garanti veriyor, bir sorun çıkarsa ilgilenirler. Tabii Logitech kadar ilgililer mi orası tartışılır.