Biraz daha üstüne ekleyip V4 Pro al Viper V3 Pro ve Superlight 2 de kulandım Logitech tercih ederim ama macro için alıyorsanız Logitech public olmuş çoğu oyunda atadığınız macrolar çalışmıyor bu miktarları verdikten sonra V4 Pro almanız daha iyi olur.
Detaylar
Kim cevapladı?cr0xip 10
Başarılı
@michaelscofield hocama ufak bir soru sormuştum ileride fikir olsun alırken diye, konu açmışlar Mod'lar sağ olsun. Bir sürü tartışma olmuş bir de 1 saat uyarı yemişim bu kaçıncı uyarı saymadım alıştık affetmiyorlar.
konu nerelere gelmiş. Ufak bir de da ayrımından 1 saat uyarı yemek harika bir deneyim.
gerçekten çok iyi çalışıyorlar hiçbir hata kaçmıyor gözlerinden düzenlediler bile 
Biraz dediğiniz 2-3K falan fark ediyor
Biraz daha üstüne ekleyip V4 Pro al Viper V3 Pro ve Superlight 2 de kulandım Logitech tercih ederim ama macro için alıyorsanız Logitech public olmuş çoğu oyunda atadığınız macrolar çalışmıyor bu miktarları verdikten sonra V4 Pro almanız daha iyi olur.
Biraz dediğiniz 2-3K falan fark ediyor
Son düzenleme:
@michaelscofield hocama ufak bir soru sormuştum ileride fikir olsun alırken diye, konu açmışlar Mod'lar sağ olsun. Bir sürü tartışma olmuş bir de 1 saat uyarı yemişim bu kaçıncı uyarı saymadım alıştık affetmiyorlar.konu nerelere gelmiş. Ufak bir de da ayrımından 1 saat uyarı yemek harika bir deneyim.
gerçekten çok iyi çalışıyorlar hiçbir hata kaçmıyor gözlerinden düzenlediler bile
Biraz dediğiniz 2-3K falan fark ediyor![]()
2K fark ediyor bende 3 mouse de mevcut çok takıntılıyım elin büyükse işini görecek tekte al çık uğraşma.
2K fark ediyor bende 3 mouse de mevcut çok takıntılıyım elin büyükse işini görecek tekte al çık uğraşma.
Çıkamıyorsan o miktarlara 2. el 2-3 defa kulanıp satanlarda var kutulu faturalı 6K fiyat cekmişler 5.500 bırakırlar emin ol aradaki fiyat farkı hak ediyor bana göre 2 üründen 10 kat daha iyi.
cr0xip 10
Başarılı
Çıkamıyorsan o miktarlara 2. el 2-3 defa kulanıp satanlarda var kutulu faturalı 6K fiyat cekmişler 5.500 bırakırlar emin ol aradaki fiyat farkı hak ediyor bana göre 2 üründen 10 kat daha iyi.
Yeni SSD ve birkaç bir şey aldım bir de onun borcu var 2-3 aya muhtemelen V3 Pro alır geçerim daha F/P gibi geldi deneyimleyenler de çok. Belki bir kampanya bir şey olur yakalarım umarım.
berat_01 22
Yetkin
@michaelscofield Razer Viper V3 Pro ile Logitech Superlight 2 arasında kararsız kalmıştım ama siz Viper V3 Pro'yu seçtiyseniz vardır bir hikmeti![]()
Razer Viper V3 Pro diyorum hocam güzel farem bozulursa bunu alırım.
@Toby Fox, kasım 15’ti sanırım. 1.5 ay olmuş. 1 kez tam şarj ettim herhalde. Aktif de kullanırım. Çok memnunum şahsen fareden.
Arada 2 bin TL fark var. Ergonomik olarak Superlight net daha başarılı. Büyük ele sahipseniz o zaman Viper V3 öne çıkabilir.
Skatezleri dünyanın en iyi aimi donk önemsemiyor galiba, ilginç.
Arada 2 bin TL fark var. Ergonomik olarak Superlight net daha başarılı. Büyük ele sahipseniz o zaman Viper V3 öne çıkabilir.
Skatezleri dünyanın en iyi aimi donk önemsemiyor galiba, ilginç.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
5.000-6.000 TL'ye hangi sıvı soğutmayı tercih etmek daha mantıklı?
- ThePrestige
-