Biraz daha üstüne ekleyip V4 Pro al Viper V3 Pro ve Superlight 2 de kulandım Logitech tercih ederim ama macro için alıyorsanız Logitech public olmuş çoğu oyunda atadığınız macrolar çalışmıyor bu miktarları verdikten sonra V4 Pro almanız daha iyi olur.
Detaylar
Kim cevapladı?cr0xip
Uzman
@michaelscofield hocama ufak bir soru sormuştum ileride fikir olsun alırken diye, konu açmışlar Mod'lar sağ olsun. Bir sürü tartışma olmuş bir de 1 saat uyarı yemişim bu kaçıncı uyarı saymadım alıştık affetmiyorlar.
konu nerelere gelmiş. Ufak bir de da ayrımından 1 saat uyarı yemek harika bir deneyim.
gerçekten çok iyi çalışıyorlar hiçbir hata kaçmıyor gözlerinden düzenlediler bile 
Biraz dediğiniz 2-3K falan fark ediyor
Biraz daha üstüne ekleyip V4 Pro al Viper V3 Pro ve Superlight 2 de kulandım Logitech tercih ederim ama macro için alıyorsanız Logitech public olmuş çoğu oyunda atadığınız macrolar çalışmıyor bu miktarları verdikten sonra V4 Pro almanız daha iyi olur.
Biraz dediğiniz 2-3K falan fark ediyor
Son düzenleme:
@michaelscofield hocama ufak bir soru sormuştum ileride fikir olsun alırken diye, konu açmışlar Mod'lar sağ olsun. Bir sürü tartışma olmuş bir de 1 saat uyarı yemişim bu kaçıncı uyarı saymadım alıştık affetmiyorlar.konu nerelere gelmiş. Ufak bir de da ayrımından 1 saat uyarı yemek harika bir deneyim.
gerçekten çok iyi çalışıyorlar hiçbir hata kaçmıyor gözlerinden düzenlediler bile
Biraz dediğiniz 2-3K falan fark ediyor![]()
2K fark ediyor bende 3 mouse de mevcut çok takıntılıyım elin büyükse işini görecek tekte al çık uğraşma.
2K fark ediyor bende 3 mouse de mevcut çok takıntılıyım elin büyükse işini görecek tekte al çık uğraşma.
Çıkamıyorsan o miktarlara 2. el 2-3 defa kulanıp satanlarda var kutulu faturalı 6K fiyat cekmişler 5.500 bırakırlar emin ol aradaki fiyat farkı hak ediyor bana göre 2 üründen 10 kat daha iyi.
cr0xip
Uzman
Çıkamıyorsan o miktarlara 2. el 2-3 defa kulanıp satanlarda var kutulu faturalı 6K fiyat cekmişler 5.500 bırakırlar emin ol aradaki fiyat farkı hak ediyor bana göre 2 üründen 10 kat daha iyi.
Yeni SSD ve birkaç bir şey aldım bir de onun borcu var 2-3 aya muhtemelen V3 Pro alır geçerim daha F/P gibi geldi deneyimleyenler de çok. Belki bir kampanya bir şey olur yakalarım umarım.
berat_01
Başarılı
@michaelscofield Razer Viper V3 Pro ile Logitech Superlight 2 arasında kararsız kalmıştım ama siz Viper V3 Pro'yu seçtiyseniz vardır bir hikmeti![]()
Razer Viper V3 Pro diyorum hocam güzel farem bozulursa bunu alırım.
@Toby Fox, kasım 15’ti sanırım. 1.5 ay olmuş. 1 kez tam şarj ettim herhalde. Aktif de kullanırım. Çok memnunum şahsen fareden.
Arada 2 bin TL fark var. Ergonomik olarak Superlight net daha başarılı. Büyük ele sahipseniz o zaman Viper V3 öne çıkabilir.
Skatezleri dünyanın en iyi aimi donk önemsemiyor galiba, ilginç.
Arada 2 bin TL fark var. Ergonomik olarak Superlight net daha başarılı. Büyük ele sahipseniz o zaman Viper V3 öne çıkabilir.
Skatezleri dünyanın en iyi aimi donk önemsemiyor galiba, ilginç.