O fiyata alınmaz bence. Daha düşer fiyatı. Almak istiyorsanız alın yani, ama elde o modeller varken özellikle Superstrike o fiyattayken fantaziye kaçıyor.Yani kesin al kaçırma denilecek bir mouse'mi yoksa değil mi hocam ona göre şimdi siparişi vericem veya vermicem.
Kararsız kaldım.![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Bugun geldi elime, Superlight 2'den gectim. Kutuyu acip mouse'a tikladigimda hicbir tiklama hissi yoktu, acikcasi biraz tirstim
. Fakat PC'ye baglayinca tiklama hissi inanilmaz hosuma gitti; GHUB uzerinden istedigin hassasiyete ayarlanabiliyor, tabii hassasiyete gore pil hizli bitebiliyor. Valorant'ta test ettim, inanilmaz hosuma gitti fakat 10 bin tl deger mi bilemedim.
UnkownTecho
Uzman
Güncel olarak kullanıyorum hocam memnun kaldım açıkcası valla.Bugun geldi elime, Superlight 2'den gectim. Kutuyu acip mouse'a tikladigimda hicbir tiklama hissi yoktu, acikcasi biraz tirstim. Fakat PC'ye baglayinca tiklama hissi inanilmaz hosuma gitti; GHUB uzerinden istedigin hassasiyete ayarlanabiliyor, tabii hassasiyete gore pil hizli bitebiliyor. Valorant'ta test ettim, inanilmaz hosuma gitti fakat 10 bin tl deger mi bilemedim.
elaqxyz5432
Üyecik
hocam bende sipariş verdim ancak nrf52833 mcu kullanıyormus baya dalga geciyorlar iade edip Finalmouse frostlord mu alsam diye dusunmedim degil bir yorumunuz var mı? simdi baktim mediamarktda stoklarıda bitmis cok kararsız kaldımGüncel olarak kullanıyorum hocam memnun kaldım açıkcası valla.
johan liebert
Becerikli
Hocam bende sipariş verdim ancak NRF52833 mcu kullanıyormus bayağı dalga geciyorlar iade edip finalmouse frostlord mu alsam diye dusunmedim degil bir yorumunuz var mı? Simdi baktim MediaMarkt'da stokları da bitmis cok kararsız kaldım.
Yani top ürünlerde bile 52840 kullanılıyor nordicin yeni serisi çıkmış taş gibi 54L15 ve 54H20 tabii dalga geçilecek bir durum saçmalığın daniskası resmen.
Arkadaşlar bu mouse çok öneriliyor yabancı forumlarda, sizce ne gibi değişiklikler yapılmış? Alınır mı?
Ben de var, Apex oynarken oyundan attı.
Yeni konular
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-
-
Batman'da bir çocuğun yaktığı karton, arabayı tutuşturdu
- Michael MYERS
-
-