DevilTown

Uzman
Yer
istanbul

Wraith Ace Series Poron storm mouse pad ve Logitech G PRO X2 Superlight mouse kullanıyorum. CS2 oyuncusuyum, 3200 DPI 0.28 sens ile oynuyorum, yani 892 eDPI diyebiliriz.

Bu iki skatez arasında kaldım. Obsidian stokta var, Jade stokta yok şu an için. Hangisini önerirsiniz? Jade stok beklemeli miyim? Öyle çok aciliyetim ve acelem de yok, yoksa Obsidian yeterli olur mu benim için?

Son düzenleme:

Wraith ace series poron mouse pad ve Logitech G PRO X2 Superlight mouse kullanıyorum. CS2 oyuncusuyum, 3200 DPI 0.28 sens ile oynuyorum, yani 892 EDP'ı diyebiliriz.

Bu iki skatez arasında kaldım. Obsidian stokta var, jade stokta yok şu an için. Hangisini önerirsiniz? Jade stok beklemeli miyim? Öyle çok aciliyetim ve acelem de yok, yoksa Obsidian yeterli olur mu benim için?

Attığın iki skatezin de karakteri tamamen zıt jade hızlı bir skatez obisidan ise kontrol odaklı daha çok.

Xraypad Jade Dot skatezleri ATK BLAZİNG SKY X1 PRO MAX faremde Wraith Spirit of Aim Speed versiyonu mouse pad ile kullanıyorum. Çok memnunum.

Xraypad Jade Dot skatezleri ATK Blazing Sky X1 Pro Max faremde Wraith Spirit of Aim Speed versiyonu mouse pad ile kullanıyorum. Çok memnunum.

Kullanım tarzınız hız odaklı sanırım, aslında bende hız odaklı düşünüyorum sizin gibi ama bir yandan da CS2 oynuyorum kontrol de gerekiyor, o yüzden kararsızım zaten jade de kontrol daha zor olur diye düşünüyorum Obsidian'e göre Obsidian alırsam da çok mu yavaş acaba diye düşünüyorum karar veremedim

Tarzın ne ise ona uygun almalısın. Hatta farenin skatezini beğenmeme sebebin nedir? Yeterince kaygan değilse sana hız lazım. Adet olduğu üzere değiştirmek istersen bir anlamı yok bence. Ben oynadığım BF serileri ve Warzone gibi oyunlarda eksikliğini hissettiğim için ekstra ve stabil (mouse padin yatayda ve dikeyde aynı oranda kayması) kayganlık için bu değişiklikleri yaptım.

Tarzın ne ise ona uygun almalısın. Hatta farenin skatezini beğenmeme sebebin nedir? Yeterince kaygan değilse sana hız lazım. Adet olduğu üzere değiştirmek istersen bir anlamı yok bence. Ben oynadığım BF serileri ve Warzone gibi oyunlarda eksikliğini hissettiğim için ekstra ve stabil (mouse padin yatayda ve dikeyde aynı oranda kayması) kayganlık için bu değişiklikleri yaptım.

Bir şey sormak istiyorum. Jade kullandığınızı söylemişsiniz. Bu dot skatezlerde hız bile olsa bir süre sonra ortalama 1 hafta. Sürtünme oluyor kayganlığı gidiyor. Jade böyle mi acaba? Yani ilk günkü gibi sürtünme 0 kayma hızlı mı? Yoksa normal PTFE gibi kayganlık gidiyor sürtünme hissediliyor mu?

Aslında kendi skatezleri kötü yorumlarından dolayı değiştirmeyi düşündüm çünkü daha önce böyle pahalı bir mause ve mause pad kullanmadım bir hışımla aldım ikisini de, obsidian almam orijinalden çok farksız olacaksa bence de gerek yok gibi, ama maus padım orta hız sayılıyor galiba storm olduğu için kontrol gider gibi o sebeple obsidian daha uygun sanki cs içinde

Aslında kendi skatezleri kötü yorumlarından dolayı değiştirmeyi düşündüm çünkü daha önce böyle pahalı bir mouse ve mouse pad kullanmadım bir hışımla aldım ikisini de, Obsidian almam orijinalden çok farksız olacaksa bence de gerek yok gibi ama fare padım orta hız sayılıyor galiba storm olduğu için kontrol gider gibi o sebeple Obsidian daha uygun sanki CS içinde

Kendi skatezleri kötü değil ki. Kontrollü bir PTFE siyah renk olunca otomatik kötü olmuyor. Sen hız istiyorum dersen tabii ki jade daha iyi ama siyah renk skatezler kötü değil aksine daha kontrollü.