Bütçe
5.000 TL

denixius

Başarılı
Yer
İstanbul
Merhaba,

G102, G335 ve G213 satın almak istiyorum. Ürünleri Amazon'dan satın almayı planlıyorum, ama önce aranızda kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını merak ediyorum.

Logitech G G102 Kablolu Oyuncu Mouse, Logitech G G335 Kablolu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı ve Logitech G G213 RGB Kablolu Oyuncu Klavyesi hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyuncu ekipmanların çok eskidiği için değiştireceğim, hatta kulak üstü kulaklığım kırık olduğundan epey rahatsız ediyor.

Şu an CORSAIR M55, CORSAIR K55 ve CORSAIR Void Elite 7.1 kullanıyorum. Corsair'den memnun kaldım, ama Logitech'e göre nedense fiyatları artmış. Bu yüzden, Logitech üzerinden ilerleyeyim istiyorum.

Öneriniz varsa onları da okumayı çok isterim.

Teşekkürler,

Logitech G335 kullanıyorum ve özellikle rekabetçi oyunlarda gayet iyi iş çıkarıyor. Ben kulaklıktan genel olarak memnunum, mikrofonu da sesi karşı tarafa temiz ve net iletiyor.

Kesinlikle kötülemiyorum, ancak elimde imkân olsaydı Logitech G733 modelini almayı tercih ederdim. Çünkü G335, jack girişli olduğu için Logitech G HUB yazılımı tarafından algılanmıyor.

Dolayısıyla ayar yapabilmek için üçüncü parti bir yazılım indirip uğraşmak gerekiyor.

G102 kalmadı artık. G203 var, o da çok iyi bir mouse değil. Yani işini gayet güzel yapıyor ama daha iyisi vardır illaki. G213 güzel bir membran klavye, düşünülebilir eğer membran istiyorsanız. Hem dayanıklı, yazılımı iyi, medya tuş takımları var. G335'i kullanmadım bilmiyorum.

Mouse olarak da illaki Logitech alacağım diyorsanız G305 bakabilirsiniz bence. En azından daha düzgün bir sensör ve kablosuz mouse kullanmış olursunuz.

Logitech G335 kullanıyorum ve özellikle rekabetçi oyunlarda gayet iyi iş çıkarıyor. Ben kulaklıktan genel olarak memnunum, mikrofonu da sesi karşı tarafa temiz ve net iletiyor.

Kesinlikle kötülemiyorum, ancak elimde imkân olsaydı Logitech G733 modelini almayı tercih ederdim. Çünkü G335, jack girişli olduğu için Logitech G HUB yazılımı tarafından algılanmıyor.

Dolayısıyla ayar yapabilmek için üçüncü parti bir yazılım indirip uğraşmak gerekiyor.
G733 için olumlu yorumlar yapmışlar. Gel gelelim, benim düşündüğümden biraz pahalıymış. Kulaklık için biraz daha bakınayım, teşekkür ederim!

G102 kalmadı artık. G203 var, o da çok iyi bir mouse değil. Yani işini gayet güzel yapıyor ama daha iyisi vardır illaki. G213 güzel bir membran klavye, düşünülebilir eğer membran istiyorsanız. Hem dayanıklı, yazılımı iyi, medya tuş takımları var. G335'i kullanmadım bilmiyorum.

Mouse olarak da illaki Logitech alacağım diyorsanız G305 bakabilirsiniz bence. En azından daha düzgün bir sensör ve kablosuz mouse kullanmış olursunuz.
Fare için G203'e baktım, ama kablosuzmuş. Gerçekten kablosuz oyuncu ekipmanları yeterli performansı veriyor mu, diye sormayacağım. Ancak, pil ömürleri gerçekten memnun ediyor mu? Sadece fare için değil bütünü için konuşuyorum. Zira, kablosuzlar biraz daha pahalı, ama gerçekten o ek ücreti verdiğim zaman en azından pil ömrü açısından memnun kalacak mıyım, onun için endişeliyim.

Logitech dışında önerdiğiniz bir marka var mı?

Son düzenleme: