Logitech G203 alınır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beratt08
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 602
  • Etiketler Etiketler
    logitech
Donanım olarak çok eski, kronikleşmiş sorunları olan ürünün bu yönlerini göz ardı edip ürünün iyi olduğu algısını oluşturduğun için disslikelıyorum.
Elinde o kadar çok mouse varsa o mouse'un fosil olduğunu bilebilecek kapasitede birisi olman gerekir.
Ayrıca Helios 2 Pro XD3V3 İyzico ve Parolapara ile birlikte şu piyasada alabileceği en iyi küçük mouselardan birisi, hem donanım hem de malzeme kalitesi ile birlikte oldukça iyi bir model. Ayrıca yazılımı da bütçesindeki modellerin yazılımından kısmen de olsa daha iyi.

Son düzenleyen: Moderatör:

Farenin fosil olduğunu düşünmüyorum buna farenin gecikme test değerlerine izleme test değerlerine bakıp yorumlayabilirsin bu kapasitede olduğunu düşünüyorum 2 farklı G203 kullandım hiçbirinde kronik sorun yasamadim bu yüzden önerdim bu fiyata. 600 TL'ye daha iyisini de bulabileceğini düşünmüyorum şahsi fikrim olarak.

5 senelik bir modelden söz ediyoruz, 5 sene öncesinin teknolojisi olan bir ürün fosildir.
Normal G203 direk dinozordur.
Farenin gecikme sürelerini vs. ben de biliyorum, database'e hakim birisiyim. G203'ün kronik sorunlarına Reddit ve birçok forumda rastlayabilirsin.
800TL bütçesi olduğunu söylemiş, Helios 2 Pro XD3V3 bahsettiğim indirimlerle birlikte 1000-1100TL civarına geliyor ve tartışmasız en iyi ürün bu bütçedeki.

1100 TL ile 700 TL arasında kayda deger bir fiyat farkı var haberin olsun. 2 farkli ürün test ettim senelerce kullandım sorun yaşamadım. Diyorum hala Reddit'te sorun yaşayan var diyorsunuz cok garip tamam haklı olan sizsiniz rahatlayın.

2 farklı ürün test ettiniz diye ürün kronik sorunlu olmuyor mu?
Bu arada Reddit ve neredeyse tüm büyük yabancı forumlarda G203 bu kronik sorunları sebebiyle yerden yere vuruluyor.
700 ile 1100TL arasında da 10 dolarlık bir fark mevcut, donanım açısından bu 10 dolarlık fark hayli hayli fark yaratır.
Haklı olduğumu iddia etmiyorum, siz bilgi noksanlığı yaşadığınız konuda inatla bilgi noksanlığınızın olmadığını belirtmeye çalıştınız.

10 dolar farkı sen ben verebilirim herkesin bütcesi el vermeyebilir burada haklı çıkacağım diye 40 takla atmaya çalışıyorsunuz. Hayatınızda denemediğiniz modelleri özelliklerine bakıp öneriyorsunuz komik geliyor anlama kıtlığınız bambaşka boyutlarda. Büyük ihtimal oturduğunuz yerde 2 fareyi deneseniz sensör farkını vs hissetmeyeceksiniz bile ama hala en iyisi bu en iyisi bu özellik diye devam

Haklı çıkmaya çalışmadığımı söylemekten sıkıldım gerçekten. Hayatımda denediğim modelleri burada inceleme yazıları şeklinde listelersem Mouse incelemeleri kısmında en az 130-140 tane mouse görürsün, hepsi de kendi döneminin top tier modelleri.
Ben teknik detaylara bakarım, teknik detaylarda G203 bütçesinden her ürüne karşı şamaroğlan oluyor. Bir tarafa 52840 ve 3395 gibi bir önceki neslin en üst ikilisi var, diğer tarafta 5-5.5 sene öncesinin vasat veya vasat üstü bir donanım ikilisi var. Kaldı ki ürünlerden birisinin dünya çapında rezillikler yaratan bir scroll ve doubleclick sorunu varken ötekinin yok.
3395 ve Lightsync gibi iki sensör farkını Ezel'in kör anası bile fark eder.
Anlama kıtlığı değil ben teknik detaylara hâkim olduğum için teknik kısmına bakarım, Logitech top tier modelleri haricinde piyasada tutunacak dalı kalmamış geri kafalı bir firmadır.

Bayram harçlığı alabilirseniz buna yönelin:

Yoksa bu olabilir.

Hepinize çok teşekkür ediyorum, Logitech G305 aldım. Şunu demek istiyorum konuyu gören kişiler kesinlikle almamalıdır. Çok araştırdım ve sensörünün 10 yıllık olduğunu fark ettim. Yani alınmaz, diğer özellikler kısmından iyi ama sensörü üzüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

İade etseydin keşke. En geç 1 seneye ya çift tıklama yapar ya da tekerleği bozulur. Logitech'in çoğu faresi kronik sorunlu. Amazon ve Reddit'te ve bir sürü Türk forumunda herkes şikayetçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…