Logitech G29 Force feedback çalışmıyor

MadenSuyu

Uzman
İyi akşamlar. Logitech G29 cihazımın Force feedbacki çalışmıyor. Ancak direksiyon kendini geri topluyor ve açılırken kalibrasyon yapıyor.

Wheel tester uygulamasında forcefeedback no olarak gözüküyor.

Not: Cihaz PS4 PS5 PC uyumlu.

ETS 2 de şerit takip sistemini açtığımda kendisi dönmesi gerekmiyor mu bir de Assetto Corsa'da oynarken pisti hissetirmesi gerekmiyor mu?
G29 ile oynarken AC'de bende de sıkıntılar vardı. Content Manager üzerinden bayağı bir ince ayar yapman lazım YouTube'den bakarak. ETS şerit takip hakkında bilgim yok. O güncelleme geldiğinden beri oynamadım.

G29 ile oynarken AC'de bende de sıkıntılar vardı. Content Manager üzerinden bayağı bir ince ayar yapman lazım YouTube'dan bakarak. ETS şerit takip hakkında bilgim yok. O güncelleme geldiğinden beri oynamadım.

Peki. Wheel testerda neden "no" olarak gözüküyor bir de sizin cihazınız PS5 destekliyor mu destekliyorsa hangi Logitech programlarını ve sürümlerini kullanıyorsuynuz.

Peki. Wheel testerda neden "no" olarak gözüküyor bir de sizin cihazınız PS5 destekliyor mu destekliyorsa hangi Logitech programlarını ve sürümlerini kullanıyorsuynuz.
Benimkinin kutusunda PS5 yazmıyor eski sürüm olduğu için. Ama o çok fark etmez. Ben sadece bilgisayarda Logitech G Hub kullanıyorum.

G29 sahibiyim geçen gün G HUB üzerinden G29'a driver güncellemesi var dedi ve yapmıştım açıkçası şaşırdım driver desteği bittiğini sanmıştım sizde bir deneyin G HUB üzerinden driver yapmayı eğer varsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…