Logitech GHUB direksiyon seti sorunu yaşıyorum. Force feedback açıyorum, oyunda toplaması gerekirken toplamıyor, sonra yay merkezlemesi gücünden 0'a alıyorum ama direksiyon hala sert ve hafiflemiyor normalde hafiflemsi lazım 0'a aldığım zaman. Bu sorunları nasıl çözebilirim?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Güç geri bildirimin olmayan oyunlarda merkezleme yayı seçeneğinde ki tikini kaldırın Forza 900 derecede düzgün çalışmıyor maalesef 540 -450 gibi dereceler arası değiştirin. Oyun içerisinden Force feed back ayarlarını artırıp azaltın. Açıkçası oyun joistick için yapılmış G29u aldığım günden beri F1 dışından tak çalıştır yapamadım. Euro Truck bile yeni yeni duzelti Force feed back işini. Direksiyon setlerinin reklamını yapan YouTube kanalları hiç bunlardan bahsetmiyor ama çoğu oyunda direk desteği yok. G HUB arka planda çalışıp RAM tüketmek dışında ben hiç faydasını görmedim. Logitech Gaming Software de en azından destekli oyunlar için genel olarak kullanıcıların kullandığı ayarlar yüklenebiliyordu.
Logitech Gaming Software G29 gözükmüyor G HUB'a kaldım bakalım.
Güç geri bildirimin olmayan oyunlarda merkezleme yayı seçeneğinde ki tikini kaldırın Forza 900 derecede düzgün çalışmıyor maalesef 540 -450 gibi dereceler arası değiştirin. Oyun içerisinden Force feed back ayarlarını artırıp azaltın. Açıkçası oyun joistick için yapılmış G29u aldığım günden beri F1 dışından tak çalıştır yapamadım. Euro Truck bile yeni yeni duzelti Force feed back işini. Direksiyon setlerinin reklamını yapan YouTube kanalları hiç bunlardan bahsetmiyor ama çoğu oyunda direk desteği yok. G HUB arka planda çalışıp RAM tüketmek dışında ben hiç faydasını görmedim. Logitech Gaming Software de en azından destekli oyunlar için genel olarak kullanıcıların kullandığı ayarlar yüklenebiliyordu.
Merkezi yayı 0 yaptım zaman çok hafif oluyordu ve topluyordu.
2020.10.6293'E güncelledim var ya direksiyon şu an istediğim gibi sorunu çözdüm.
Güç geri bildirimin olmayan oyunlarda merkezleme yayı seçeneğinde ki tikini kaldırın forza 900 derecede düzgün çalışmıyor malesef 540 -450 gibi dereceler arası değiştirin. Oyun içerisinden force feed back ayarlarını artırıp azaltın. Açıkçası oyun joistick için yapılmış G29u aldığım günden beri F1 dışından tak çalıştır yapamadım. Euro truck bile yeni yeni duzelti force feed back işini. Direksiyon setlerinin reklamını yapan YouTube kanalları hiç bunlardan bahsetmiyor ama çoğu oyunda direk desteği yok. G-hub arka planda çalışıp ram tüketmek dışında ben hiç faydasını görmedim. Logitech gaming software de en azından destekli oyunlar için genel olarak kullanıcıların kullandığı ayarlar yüklenebiliyordu.
Logitech Gaming Software G29 gözükmüyor G HUB'a kaldım bakalım.
2020.10.6293'E güncelledim var ya direksiyon şu an istediğim gibi sorunu çözdüm.
Son düzenleyen: Moderatör:
Gürültü olarak nasıl aga? Herkes farklı bir şey diyor.Logitech Gaming Software G29 gözükmüyor G HUB'a kaldım bakalım.
Eki Görüntüle 48994
Eki Görüntüle 48995
Yani beni fazla rahatsız etmedi Logitech momo'dan geçtim.Gürültü olarak nasıl aga? Herkes farklı bir şey diyor.
Ve Logitech momo daha sesliydi hocam konforlu araba gibi ya.
Son düzenleme:
Dişli sistemi olduğu için bir süre sonra gıcırdama oluştu bende YouTube da videoları var açıp yağlama falan için ama uğraşmadım. Yazılım olarak berbat daha profesyonel setler ihtiyacınız yoksa idare edersiniz.
Hocam şu anlık güzel 0 aldım gıcırdama vesaire yok. FFB kullanmıyorum.Dişli sistemi olduğu için bir süre sonra gıcırdama oluştu bende YouTube da videoları var açıp yağlama falan için ama uğraşmadım. Yazılım olarak berbat daha profesyonel setler ihtiyacınız yoksa idare edersiniz.
Açıkcası yay merkezi sorununu çözdüm o yeter.