Logitech G29 kalibrasyon sorunu nasıl düzeltilir?

Guneyxz

Becerikli
Yer
Antalya/Finike
Yaz için hevesimi atmalık bir direksiyon seti almak istiyorum. Arkadaşımda Logitech G29 vardı, durumunu sorduğumda direksiyonun bir tarafı algılayıp diğer tarafı algılamadığını, kalibrasyon hatası olduğunu söyledi.

Shifter (vites) ile birlikte 5.000 TL'ye bırakmayı kabul etti. Sizce bu fiyata uygun mu? Sorun sizce ne ile ilgili? Kalibrasyon sorununu ucuza tamir ettirebilir miyim? Yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Donanımı bozuk. Yoksa salak değil elindeki direksiyonu shifter fiyatına versin 2'si birlikte. Yapay zekaya göre tamiri 4 5 bin lirayı da geçebilirmiş. Arkadaşın elindeki bozuk malı sana itelemeye çalışıyor. Git2. el DFGT al bende hevesim geçsin diye almıştım 1 2 ay oynadım sıktı kenara attım zaten. Al öyle bir şey hevesin gider

Kardeşim bence o topun altına girme, sıkıntısız 2. elleri de aciliyetten 10-12 bine satanları bulursun dolap üzerinden. Tamir ettirmeye kalksan da aynı paraya denk gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…