Logitech G305 neden bu kadar fazla gecikmeye sahip?

Şahin

Becerikli
Amazon'da en çok satılan fare.
En çok beğenilen fare.
2 haftalık kullanımımda sürekli donuyor. Kablosuz fare kullanmayacağım bundan sonra. Neden bu kadar satıldığını anlamadım. Bundan sonra kablosuz hiçbir şey kullanmayacağım. Kablo candır.

Bluetooth'la falan mı bağlantınız gecikme olmaması gerek. Ya da bozuk ürün geldi.

Gecikme yok bazen donuyor sadece. fareyi sağa sola hızlı hareket ettirince donuyo gibi hareket ediyor sürekli olmuyor
Sorunlu fare gelmiş, Logitech Hero sensörü kullaniyor, profesyonellerin çoğu ayni sensörün sadece 25K dpi (Hero 25k) versiyonunu kullanıyor, eğer o sensör takilma yapsaydi kullanılmazdi.

Gecikme yok bazen donuyor sadece. Fareyi sağa sola hızlı hareket ettirince donuyor gibi hareket ediyor sürekli olmuyor

Aynı sorunu yıllarca Rampage Mouse'umda yaşamıştım. Mouse değiştirince düzeldi. Ben DPI değerinden şüphe ediyordum 3200DPI idi. Ama seninki bir hayli yüksek. Kaç DPI'da kullanıyorsun.

Ürünü aldığın yerin linkini ve ürünün görselini paylaşır mısın? Bu ürünün sahtesini çok satıyorlar çünkü, onlardan birine denk gelmiş olabilirsin.

Aynı sorunu yıllarca Rampage Mouse'umda yaşamıştım. Mouse değiştirince düzeldi. Ben DPI değerinden şüphe ediyordum 3200DPI idi. Ama seninki bir hayli yüksek. Kaç DPI'da kullanıyorsun.
800dpi da ullanıyorum ben

Ürünü aldığın yerin linkini ve ürünün görselini paylaşır mısın? Bu ürünün sahtesini çok satıyorlar çünkü, onlardan birine denk gelmiş olabilirsin.
amazonda aldım sahtesinin gelme ıhtımalı yok bnce. amazonun seçimi yazıyor zaten.

Amazondu ya evet

Ürün bozuk değil kablosuz diye kopmalar oluyor sadece kablolu gibi değil yani. Atıyorum kablosuz dandik bir modelden belki daha hızlı tepkime süresi vardır ama kablosuz oldugu ıcın arada kopmalar oluyor can sıkıyor. Diğer tüm kablosuz farelerde bence böyledır bundan snra kabloluya devam.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt