Elektronik Logitech G402 Hyperion 799 TL

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan rravenx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 30
  • Görüntüleme Görüntüleme 2B
  • Etiketler Etiketler
    logitech
Şu an kullandigin farenin 102 modeli var bende. Cok iyi. Ayrica neden daha iyisi varken kullanmiyorsun? Bence tamamen zevk meselesi hosuna gitmemistir belki. Benim arkadasta vardi bu agirligini falan ayarliyorsun degisik guzel bir kalitesi var farenin.

Logitech G402, G502 ve G502X kullandım. Hiç birinde çift tıklama problemi yaşamadım.

Dedem yaşında sensörü var, alınmaz bu da... Çift tıklama sorunu da çabası.

Ben bu fareyi kullandım. Nedeni o sol tuşun yanında iki tane küçük tuş var ya, örneğin DOTA 2 oynarken onlara tuş atadığında çok işe yarıyor. İki saat klavyeden gereken tuşu aramana gerek kalmıyor. Sen ne tür oyunlar oynuyorsun bilmiyorum ama mesela o tuşlar PUBG'de de işe yarar. Her türlü oyunda istersen hikayeli oyunlarda bile işe yarar.

İstersen o tuşlara herhangi bir programa ait tuş atarsın boşuna klavyeden tuş aramak zorunda kalmazsın. O mouse şu anda kullandığından daha işlevsel.

Son düzenleme:
G402'nin alınabilirliği yok. @Toby Fox anlatmış.

Her şeyin sensör olmadığını anlatan bir yazı. Harika. O da kronik sorunlara sahiptir ama G402'den çok daha iyidir.

Overrated fare g402.

Ayrica G402'nin skatezleri rezildi diye hatirliyorum.

Ya hocam, G502 ailesinde sorun yok zaten, malzemesi filan kaliteli cihazlar ancak G402 rezil bir mouse. G402, 4000DPI diye hatirliyorum. Ne kadar iyi bir sensor olsa da (yok) 4K DPI sonucta.

İfadeler: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…