Detaylar
Kim cevapladı?Hangi kurum hocam? İpucu verebilmeniz mümkün mü? Ne tür bir kurum?İsim veriliyor mu? Bilmiyorum yöneticilerimiz ne der bilemem onun için Kurum adı vermeden yazıyıyorum. XXXX kurumun da supervizor olarak görev yapıyorum. Anlaşmamız gereği mouse ve klavyeler Logitech firmasından geliyor. Tabii sizlerin aldığı fiyattan değil![]()
Yok hocam teşekkür ederim düşünceniz için. Sizde kalabilir.Eğer cidden bu mouse iyi ben kullanırım diyorsan gerçekten sana hediye edeyim.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Tamam da bu kadar yazmanıza gerek yoktu. Hangi marka model kullanıyorsunuz onu sordum.
Mouse G203 klavyede G815
@Ertuğ Eroğlu adam hem yardımsever hem cömert hem soğukkanlı daha ne olsun 3+1 gibi adam.
Bana gonder hayatimin anlami.Bu sefer konunun başında ben de geldim. @rravenx can dostum, yüce insan, elinde bu mouse var mı? Eğer yoksa ciddi anlamda bir halta yaramıyor. Vallahi dolapta duruyor. En fazla kullandığım süre yarım saati geçmemiştir. Eğer Ankara'da isen vallahi hediye edeyim. Ne kadar saçma bir mouse olduğunu göreceksin. Bu yazdıklarımı tüm samimiyetimle söylüyorum.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
@Ertuğ Eroğlu adam hem yardımsever hem cömert hem soğukkanlı daha ne olsun 3+1 gibi adam.![]()
3+1 daire. Dubleks ev gibi falan deseydin
G402'nin alınabilirliği yok. @Toby Fox anlatmış.
Overrated fare G402.
Her şeyin sensör olmadığını anlatan bir yazı. Harika. O da kronik sorunlara sahiptir ama G402'den çok daha iyidir.
Overrated fare G402.
Ertuğ Eroğlu
Yetkin
- Makaleler
- 1
Bu gidişle sonumuz hiç iyi değil. Hollanda'ya gitmeye gerek yok şuradan adalardan geçip Yunanistan da olabilir. Fazla uzaklaşmamış oluruz
AAA-abi 3'ü 1 arada Nescafe'ye benzetmiştim ama yine de sen bilirsin.
Dubleks yakışmaz sana saray, köşk gibi bir şey lazım.
Onu hallederiz de bi mouse gonderirsin srtik.Bu gidişle sonumuz hiç iyi değil. Hollanda'ya gitmeye gerek yok şuradan adalardan geçip Yunanistan da olabilir. Fazla uzaklaşmamış oluruz![]()
Yeni konular
-
-
-
Vodafone Yanımda Premium fatura indirimi kaç TL üzerinde geçerli?
- Caner Uncu
-
-
Akaryakıt istasyonunda market satış görevlisi olarak çalışılır mı?
- Baby Driver
-
-
-
-