Bütçe
6k ve aşağısı

vressy

Uzman
Şu an Logitech G435 kullanıyorum ve ASUS ROG pelta almayı düşünüyorum fakat aralarında neredeyse 2 kat ağırlık farkı var. G435 165 gram ROG pelta 309 gram bu ağırlık farkı çok rahatsız eder mi?

2. sorum ise aralarındaki ses kalitesi ve mikrofon kalitesi farkı geçmeye değer mi? Bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

G435 cidden tüy gibi. Fakat ağırlık yoran bir şey değil. Kullandığım kulaklık 419 gram. Ayrıca evet gün ve gece gibi fark var iki ürün arasında.

Şu an Logitech G435 kullanıyorum ve ASUS ROG pelta almayı düşünüyorum fakat aralarında neredeyse 2 kat ağırlık farkı var. G435 165 gram ROG pelta 309 gram bu ağırlık farkı çok rahatsız eder mi?

2. sorum ise aralarındaki ses kalitesi ve mikrofon kalitesi farkı geçmeye değer mi? Bilgilendirirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
G435 ses ve kalite olarak Pelta'nın yanına yaklaşamaz. G733 bile Pelta'dan çok geride bir kulaklık. Ağırlık konusu hariç her konuda daha önde Pelta ki ağırlık ta kişisel tercih.

ROG pelta kullanan arkadaşım çok memnun. Ağırlık arkadaşın da dediği gibi yoran bir şey değil.

G435 cidden tüy gibi. Fakat ağırlık yoran bir şey değil. Kullandığım kulaklık 419 gram. Ayrıca evet gün ve gece gibi fark var iki ürün arasında.

G435 ses ve kalite olarak Pelta'nın yanına yaklaşamaz. G733 bile Pelta'dan çok geride bir kulaklık. Ağırlık konusu hariç her konuda daha önde pelta ki ağırlık ta kişisel tercih.

Elbette aynı kalitede ürün değil ve aralarında 46 gram fark var ama bir konudan bahsetmek istiyorum. Çok önceden Rampage MAG'e kullanmıştım. O 355 gramdı ve ağrı yapıyordu kafa bandı kısmı mı denir tam hakim değilim. Bu ağrılar başladıktan sonra fark ettim ki kafamda ufak bir göçük denebilecek bir çukurlaşma oluşmuş. Bunu fark edip kullanmayı bıraktım ve G435 aldım. 1-2 ay sonra o göçük kafamdan gitti.

Bu yüzden ağırlık konusu çoğu kişi için belki bir negatiflik değil ama benim için maalesef öyle ve Peltada'da bundan mağduriyet yaşar mıyım diye merak etmeden duramıyorum.

Ayrıca ses kalitesi konusunda verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim ağırlık konusunda da içim rahat olursa siparişimi vereceğim.