Kesinlikle alınmaz. Bırakın sırf marka diye şu tuğlayı önermeyi. M3 pro max iyidir.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Arkadaşlar, şimdi G502 evet eski teknoloji olabilir ama önerirken minnacık mouse öneriyorsunuz. G502'den zorlasan 2 tane içine sıkıştıracak mouse öneriyorsunuz. Teknoloji mi daha önemli, ele oturuşu mu? Ki günlük kullanım için olsa anlarım ama adam CS ve Fortnite oynuyor. En önemli, ele oturması gereken mouse isteyen oyunlar. Burada güzelleme yapmıyorum ama G402'yi resmen kardeşim yaşında, 10 yıldır kullanıyorum ve elime oturduğu için değiştirmiyorum. Deathadder V3 aldım, yeterince büyük ama elime oturmadı diye iade ettim. Sözde çok iyi teknoloji ama el oturuşu daha önemli bir seçenek. Lütfen önerirken ona göre önerin. Mesela kimse diğerlerine nazaran yeni ergonomik bir mouse önermemiş.
Shock Blast
Uzman
G502X şuan piysadaki en iyi ergonomik mmo/fps için hibrit mouse, içinde hero 25k ve optik switch barindiyor ayrıca ağır değil .G102 kullanıyorum artık değistirmek istiyorum ağırlıklı olarak Fortnite ve CS oynuyorum sizce alınır mı?
Eki Görüntüle 139002
Teknoloji eski diyenleride anlamıyorum, yeni nesil sensörlerle arada gözle görülebilir bir fark yok . Şuan hala hero 25k barındıran bir sürü fare kullaniyorlar esporcular.Arkadaşlar, şimdi G502 evet eski teknoloji olabilir ama önerirken minnacık mouse öneriyorsunuz. G502'den zorlasan 2 tane içine sıkıştıracak mouse öneriyorsunuz. Teknoloji mi daha önemli, ele oturuşu mu? Ki günlük kullanım için olsa anlarım ama adam CS ve Fortnite oynuyor. En önemli, ele oturması gereken mouse isteyen oyunlar. Burada güzelleme yapmıyorum ama G402'yi resmen kardeşim yaşında, 10 yıldır kullanıyorum ve elime oturduğu için değiştirmiyorum. Deathadder V3 aldım, yeterince büyük ama elime oturmadı diye iade ettim. Sözde çok iyi teknoloji ama el oturuşu daha önemli bir seçenek. Lütfen önerirken ona göre önerin. Mesela kimse diğerlerine nazaran yeni ergonomik bir mouse önermemiş.
Loutermilch
Başarılı
Sensör teknolojileri falan çok bir şey değiştirmiyor doğru, ama işin sonunda önemli bir ücret ödediğimiz için paramızın karşılığını veren değerler almamız lazım.Teknoloji eski diyenleride anlamıyorum, yeni nesil sensörlerle arada gözle görülebilir bir fark yok .
Sakın e-spor'cuların kullandıkları mouse'lara bakmak gibi bir hata yapmayın. O adamlar sadece ama sadece alışkanlığa veya sponsora bakıyorlar. Logitech'in şu modelini kullanıyor dediğin adam o en iyisi olduğu için değil, eli ona alıştığı için onu kullanıyor. Eli o Logitech'e değil somun ekmeğe alışmış olsaydı somun ekmekle oynardı. Çünkü o adamın form koruması lazım, onun için değişiklik yapmak tehlikeli bir şey. Bir oyuncu için böyle bir gereklilik yok. Ondan dolayı mouse alırken e-spor'culara bakılmaz.Şuan hala hero 25k barındıran bir sürü fare kullaniyorlar esporcular.
G502X şu an piysadaki en iyi ergonomik mmo/fps için hibrit mouse, içinde Hero 25k ve optik Switch barindiyor ayrıca ağır değil.
Teknoloji eski diyenleride anlamıyorum, yeni nesil sensörlerle arada gözle görülebilir bir fark yok. Şu an hala Hero 25k barındıran bir sürü fare kullaniyorlar esporcular.
Max 2200Kronik yok desek bile Bu fiyatı hak etmiyor hocam.
Shock Blast
Uzman
Sensör teknolojileri falan çok bir şey değiştirmiyor doğru, ama işin sonunda önemli bir ücret ödediğimiz için paramızın karşılığını veren değerler almamız lazım.
Sakın e-spor'cuların kullandıkları mouse'lara bakmak gibi bir hata yapmayın. O adamlar sadece ama sadece alışkanlığa veya sponsora bakıyorlar. Logitech'in şu modelini kullanıyor dediğin adam o en iyisi olduğu için değil, eli ona alıştığı için onu kullanıyor. Eli o Logitech'e değil somun ekmeğe alışmış olsaydı somun ekmekle oynardı. Çünkü o adamın form koruması lazım, onun için değişiklik yapmak tehlikeli bir şey. Bir oyuncu için böyle bir gereklilik yok. Ondan dolayı mouse alırken e-spor'culara bakılmaz.
Tamam işte evet sponsorluk fakat sensör cok farketse adamlar Logitechten Superligth 1 değil Superligth 2 ister, şuan espor aleminde Superligth 1 faresi Superligth 2'den daha çok kullaniliyor. Sebebi sensör değil , sensör olsa piyasada superligth 1 kalmaz herkes 2'ye gecer , Superligth1 kullanmalarinin sebebi clicklerini begenmeleri, yani sensor okadar gereksiz? Sponsorlar yüzünden istedikleri için değil haberin olsun.
Hocam arkadaşımda var pek beğenmiyorum bunuArkadaşlar, şimdi G502 evet eski teknoloji olabilir ama önerirken minnacık mouse öneriyorsunuz. G502'den zorlasan 2 tane içine sıkıştıracak mouse öneriyorsunuz. Teknoloji mi daha önemli, ele oturuşu mu? Ki günlük kullanım için olsa anlarım ama adam CS ve Fortnite oynuyor. En önemli, ele oturması gereken mouse isteyen oyunlar. Burada güzelleme yapmıyorum ama G402'yi resmen kardeşim yaşında, 10 yıldır kullanıyorum ve elime oturduğu için değiştirmiyorum. Deathadder V3 aldım, yeterince büyük ama elime oturmadı diye iade ettim. Sözde çok iyi teknoloji ama el oturuşu daha önemli bir seçenek. Lütfen önerirken ona göre önerin. Mesela kimse diğerlerine nazaran yeni ergonomik bir mouse önermemiş.
Shock Blast
Uzman
Ozaman G502X , eğer makro tuşları aşırı lazimsa ve o şekil mouse seviyorsan, öbür türlü Vxe R yada Scyrox V6 bak.
Bide 14 senedir Logitech kullanıyorum hala taş gibi marka değiştirmek pek istemiyorum
Teşekkür ederim hocamOzaman G502X , eğer makro tuşları aşırı lazimsa ve o şekil mouse seviyorsan, öbür türlü Vxe R yada Scyrox V6 bak.