Detaylar
Kim cevapladı?Ssoulstealler59
Uzman
Alınmaz. Bütçen nedir?
- Makaleler
- 1
Bütçe nedir? Cevap üstte verilmiş zaten.
Normalde 5-6k civarı bakınıyorum arkadaşım almış g522 yi mikrofonu çok iyi geldi ondan bi yurtdışından alasım veya taksitle trden falan alasım gelmedi değil yani peki neden alınmaz yeni bi kulaklık gibi
Ssoulstealler59
Uzman
Normalde 5-6k civarı bakınıyorum arkadaşım almış G522'yi mikrofonu çok iyi geldi ondan bir yurt dışından alasım veya taksitle TR'den falan alasım gelmedi değil yani peki neden alınmaz yeni bir kulaklık gibi
Bu ikisinden birini al geç.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 1
Rakipleri yanında sönük kalıyor. Alacaksanız Nova 5-7 ya da HyperX Cloud III alın.
Ufak bi detay unuttum deri istemiyorum hem çok terliyom zaten hem de yıpranıp eskimesin.
Bu ikisinden birini al geç.
- Makaleler
- 1
Pelta kumaş, Nova 5-7'de öyle.Ufak bi detay unuttum deri istemiyorum hem çok terliyom zaten hem de yıpranıp eskimesin.
Kulaklığı karıştırmadınız değil mi? Rakipleri ile nasıl sönük kalıyor hiç karşılaştırma da bulamadım yeni diye.Rakipleri yanında sönük kalıyor. Alacaksanız Nova 5-7 ya da HyperX Cloud III alın.
- Makaleler
- 1
Reddit'te bassları, ses kalitesi ve konforu iyi değil deniliyor. Eğer bunları istiyorsan ROG Pelta kesin önerimdir.Kulaklığı karıştırmadınız değil mi? Rakipleri ile nasıl sönük kalıyor hiç karşılaştırma da bulamadım yeni diye.