Detaylar
Kim cevapladı?Alınmaz. Bütçe nedir?
Shock Blast
Uzman
Sifır alinmaz ikinci elde çok ucuza satılıyor onlar, G733'ün ses kalitesi aslında hala genel olarak iyi, sadece db seviyesi fazla değil ve miki kotu.
- Makaleler
- 1
Mikrofon leş. Bütçe nedir?
Kullanım amacı nedir? Mesela oyun için ise alınabilir ben kullanıyorum. Bayağı hafif ve konforlu fakat gözlük kullanıyorsan biraz kulağa baskı yapıyor. Ses kalitesi oyunlar için yeterli ama müzik için çok iyi diyemem. Yüksek ses ve güçlü baslar bekliyorsan bu kulaklıkta o yok fakat duyum kısmında yeterli. Mikrofonu ise çok iyi değil. Sesini düzgün iletiyor fakat doğal değil, robotik bir şekilde iletiyor sesini. Ben bir senedir kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı. Malzeme kaliteside çok iyi kaç kere düşürdüm bir şey olmadı. Plastik malzemesi var ama dandik değil esneme katsayısı yüksek bir plastik kolay kolay kırılmaz tek dikkat etmen gereken hoparlör ile kulaklığın birleştiği kısım orası hassas işte. Wireless bağlantı olarak zaten Logitech'in kendi lightspeed teknolojisi var. Max 20ms civarı gecikme oluyor yani rekabetçi oyunlar için yeterli. Ayrıca piyasadaki çoğu Wireless kulaklıklara göre kullanım mesafesi çok uzun. Evde en uçtan en uca gittiğimde hiç kopma olmuyor sadece ses biraz parazitleniyor. Deneyimlerim bu yönde asıl amacın oyun ise özellikle rekabetçi oyunlar ise alınabilir ama film, müzik ve hikaye tabanlı oyunlarda bas gücü zayıf olduğu için seni tatmin etmeyebilir fakat ben müzik falan dinleyeceğim zaman DTS X 7.1 aktif ediyorum daha güzel ses alıyorum. Rekabetçi oyunlarda ise kapatıyorum çünkü her yönden ses veriyor karışıyor oyundaki rüzgar sesini bile veriyor 7.1'i. Rekabetçi oyunlarda stereo kullanmak her zaman daha iyi zaten.
Zambak
Becerikli
Ya açıkçası ben pubg oynuyorum yalnızcaKullanım amacı nedir? Mesela oyun için ise alınabilir ben kullanıyorum. Bayağı hafif ve konforlu fakat gözlük kullanıyorsan biraz kulağa baskı yapıyor. Ses kalitesi oyunlar için yeterli ama müzik için çok iyi diyemem. Yüksek ses ve güçlü baslar bekliyorsan bu kulaklıkta o yok fakat duyum kısmında yeterli. Mikrofonu ise çok iyi değil. Sesini düzgün iletiyor fakat doğal değil, robotik bir şekilde iletiyor sesini. Ben bir senedir kullanıyorum hiçbir sorun çıkmadı. Malzeme kaliteside çok iyi kaç kere düşürdüm bir şey olmadı. Plastik malzemesi var ama dandik değil esneme katsayısı yüksek bir plastik kolay kolay kırılmaz tek dikkat etmen gereken hoparlör ile kulaklığın birleştiği kısım orası hassas işte. Wireless bağlantı olarak zaten Logitech'in kendi lightspeed teknolojisi var. Max 20ms civarı gecikme oluyor yani rekabetçi oyunlar için yeterli. Ayrıca piyasadaki çoğu Wireless kulaklıklara göre kullanım mesafesi çok uzun. Evde en uçtan en uca gittiğimde hiç kopma olmuyor sadece ses biraz parazitleniyor. Deneyimlerim bu yönde asıl amacın oyun ise özellikle rekabetçi oyunlar ise alınabilir ama film, müzik ve hikaye tabanlı oyunlarda bas gücü zayıf olduğu için seni tatmin etmeyebilir fakat ben müzik falan dinleyeceğim zaman DTS X 7.1 aktif ediyorum daha güzel ses alıyorum. Rekabetçi oyunlarda ise kapatıyorum çünkü her yönden ses veriyor karışıyor oyundaki rüzgar sesini bile veriyor 7.1'i. Rekabetçi oyunlarda stereo kullanmak her zaman daha iyi zaten.
Ses kasmak istiyorum ince sesleri duymak istiyorum Kafam karışık çok fazla
Model var
Logitech g pro nasıl peki hocam
Bütçe 7 bin kadar ses kalitesi boğuk olmamalı ses kasabileceğim düzeyde kaliteli bir kulaklık
- Makaleler
- 1
Çok müzik dinleme işiniz yoksa III S alın geçin.Bütçe 7 bin kadar ses kalitesi boğuk olmamalı ses kasabileceğim düzeyde kaliteli bir kulaklık
Ya açıkçası ben PUBG oynuyorum yalnızca.
Ses kasmak istiyorum ince sesleri duymak istiyorum kafam karışık çok fazla.
Model var.
Logitech G PRO nasıl peki hocam.
Bütçe 7 bin kadar ses kalitesi boğuk olmamalı ses kasabileceğim düzeyde kaliteli bir kulaklık.
Dostum çoğu oyuncu kulaklığı ses kasmak için yeterli oluyor. Önemli olan senin kulaklıktan beklentin nedir? Konforlu mu olsun? Kablosuz mu olsun? İyi ses mi versin? Gibi gibi... Yoksa gidip en iyi ses kalitesi veren kulaklığı alırsın ama konforsuz ise uzun oyun vakitlerinde o ses kalitesinin bir önemi kalmaz. Yani kısacası en iyi kulaklık diye bir şey yok. Herkesin işitme duyusu farklıdır. Sen aklında olan modelleri yazarsan tek tek bakarız sana en uygun kriterler hangisi ise onu seçersin. Mesela ben kulaklık alacak olsam sıralamam şu şekil olur. Öncelik konfor; hafif, kulağa az baskı yapması, kablosuz olması, kumaş pedleri olması vs. ikinci olarak ses kalitesi; düzgün, temiz ve doğal ses vermeli. En son olarak ise mikrofon kalitesi diye sıralarım. Ayrıca Wireless alacaksan batarya süresini de göz önünde bulundurmak lazım mesela G733 30saat RGB kapalı, açık 20 saat süre sunuyor. Daha fazla batarya süresi sunan ürünlerde var. Dediğim gibi kriterlerini belirle ona göre bakalım.
Zambak
Becerikli
teşekkür ederim beklentilerim aynen böyle senin dediğin gibiDostum çoğu oyuncu kulaklığı ses kasmak için yeterli oluyor. Önemli olan senin kulaklıktan beklentin nedir? Konforlu mu olsun? Kablosuz mu olsun? İyi ses mi versin? Gibi gibi... Yoksa gidip en iyi ses kalitesi veren kulaklığı alırsın ama konforsuz ise uzun oyun vakitlerinde o ses kalitesinin bir önemi kalmaz. Yani kısacası en iyi kulaklık diye bir şey yok. Herkesin işitme duyusu farklıdır. Sen aklında olan modelleri yazarsan tek tek bakarız sana en uygun kriterler hangisi ise onu seçersin. Mesela ben kulaklık alacak olsam sıralamam şu şekil olur. Öncelik konfor; hafif, kulağa az baskı yapması, kablosuz olması, kumaş pedleri olması vs. ikinci olarak ses kalitesi; düzgün, temiz ve doğal ses vermeli. En son olarak ise mikrofon kalitesi diye sıralarım. Ayrıca Wireless alacaksan batarya süresini de göz önünde bulundurmak lazım mesela G733 30saat RGB kapalı, açık 20 saat süre sunuyor. Daha fazla batarya süresi sunan ürünlerde var. Dediğim gibi kriterlerini belirle ona göre bakalım.