Kablosuz gerekli degilse Vatan'da 1 tane Istanbul magazasinda Nova Pro kalmis. 12 Bin'e Wireless var. Nova 5'den Pro'ya gecen biri olarak inanilmaz fark var.Anladım çok faydalı bilgiler verdinizIEM Kulaklığı aldım evet çok fazla ses geliyor kulak ağırtıyor ve ses kastığımda ayak sesleri çok belirgin değil. kaliteli değildir herhalde
kulak üstü kulaklığımda var Nova 5 steel series Volume az geldiği için Volume yükseltiyorum Ses olarak çok fazla boğuk ses veriyor bas ayarını komple azaltıyorum Hocam ama yine belirgin ses kasamıyorum soldan ateş sesleri geliyor ama boğuk ayak sesleri vs anlam veremiyorum ve çok yüksek ses veriyor hooporler gibi o şekildede kulak zarına zarar verebilir şimdi g522 alsam bu işin içinden çıkamayacağım galiba bütçe önemli değil 10 bin tl veriyim ama istediğim gibi çok kaliteli ses verebilecek dağınık şekilde sesi iyi kontrol edebileceğim bir ürün istiyorum sizin tavsiyeniz 522 mikrofonu gayet iyi baya iyi sesini bilmiyorum siz diyinki şunu alın ben öyle onu alırımmüzik flim için değil yalnızca Ses kasabilmek için
Detaylar
Kim cevapladı?Zambak
Becerikli
Merhaba iyi akşamlar logitech g522 düşünüyordum Logitech g pro x2 karar verdim
Kullananlar deneyimlerini araştırdım kullananlar memnun uygulama içerisinden G HUB üzerinden toplulukta kullanıcıların ses kasma niteliğinde yaptıkları ayarları görüntülebiliyorsun bu yüzden böyle bir karar aldım
IEM kulaklığı da olabilir fakat iyi bir IEM kulaklığında mikrofon bulunmuyormuş…
Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.758,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Son düzenleme:
Merhaba iyi akşamlar Logitech G522 düşünüyordum Logitech G PRO X2 karar verdim
Kullananlar deneyimlerini araştırdım kullananlar memnun uygulama içerisinden G HUB üzerinden toplulukta kullanıcıların ses kasma niteliğinde yaptıkları ayarları görüntülebiliyorsun bu yüzden böyle bir karar aldım.
IEM kulaklığı da olabilir fakat iyi bir IEM kulaklığında mikrofon bulunmuyormuş…
![]()
Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G Pro X 2 Lightspeed Kablosuz Mikrofonlu Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı özelliklerini incele, 9.758,31 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ses olarak iyi bir tercih grafen sürücü kullanıyor. G522 de G HUB'dan ayarlanabiliyor ve topluluktan da mikrofon veya ses ayarları indirebiliyorsun. Pro X2 ağır bir kulaklık konfor olarak uzun saatler kafada durursa ağrı yapmaya başlayabilir. Hayırlı olsun piyasada alabileceğin en iyi gaming kulaklıklardan biri, ses kasma konusunda bir problemin olmaz 7.1 sistemide DTS kullanıyor.
Zambak
Becerikli
Yani konforlu değil diyorsunuz sanırım g522 de olabilir aslında yarın sipariş vericem g522 mikrofonu güzel ama daha yeni çıktığından bilemedim ses kalitesini bilemiyorum.Ses olarak iyi bir tercih grafen sürücü kullanıyor. G522 de G HUB'dan ayarlanabiliyor ve topluluktan da mikrofon veya ses ayarları indirebiliyorsun. Pro X2 ağır bir kulaklık konfor olarak uzun saatler kafada durursa ağrı yapmaya başlayabilir. Hayırlı olsun piyasada alabileceğin en iyi gaming kulaklıklardan biri, ses kasma konusunda bir problemin olmaz 7.1 sistemide DTS kullanıyor.
7.1 dts kullanması iyimi?Ses olarak iyi bir tercih grafen sürücü kullanıyor. G522 de G HUB'dan ayarlanabiliyor ve topluluktan da mikrofon veya ses ayarları indirebiliyorsun. Pro X2 ağır bir kulaklık konfor olarak uzun saatler kafada durursa ağrı yapmaya başlayabilir. Hayırlı olsun piyasada alabileceğin en iyi gaming kulaklıklardan biri, ses kasma konusunda bir problemin olmaz 7.1 sistemide DTS kullanıyor.
Yani konforlu değil diyorsunuz sanırım G522 de olabilir aslında yarın sipariş vereceğim G522 mikrofonu güzel ama daha yeni çıktığından bilemedim ses kalitesini bilemiyorum.
7.1 DTS kullanması iyi mi?
Pro X2 ses kalitesi açısından her türlü daha iyidir G522'den. Konfor öncelik ise Pro X2 ağır gelebilir kafana. Daha önce hafif kulaklıklar kullandıysan muhtemelen ağır gelir. 300gr üstü olan çoğu kulaklık genelde bir süre sonra kafadaki baskıyı hissettiriyor. Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorsan ve önemsiyorsan Pro X2 alınabilir ama konfor olarak G522 daha iyidir.
7.1 DTS sanal Surround oluyor. Rekabetçi oyunlarda açarsan genelde sesi karıştırıyor ama oyundan oyuna ve senin işitme algına göre değişebilir. Açıp denersin baktın sevmedin kapatıp düz stereo kullanırsın sana kalmış. Kulaklık alacaksan her türlü Amazon'dan al çünkü sevmezsen beğenmezsen çok rahat iade edebilirsin. Normalde kulaklık hijyen kuralları gereği satın alınınca iade etmesi çok zor oluyor. Amazon'dan alırsan her türlü 1 ay iade etme hakkına sahip oluyorsun koşulsuz. Sana direkt şu kulaklığı al diyemem hatta kimse için diyemem herkesin işitme algısı farklı sadece öneride bulunuyorum şu şudur, bu budur diye. Her türlü son kararı sen vereceksin.
Zambak
Becerikli
Evet teşekkür ederim haklısın. Rekabetçiden kastım Pubg ayak sesleri işte pubg oynuyorum benPro X2 ses kalitesi açısından her türlü daha iyidir G522'den. Konfor öncelik ise Pro X2 ağır gelebilir kafana. Daha önce hafif kulaklıklar kullandıysan muhtemelen ağır gelir. 300gr üstü olan çoğu kulaklık genelde bir süre sonra kafadaki baskıyı hissettiriyor. Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorsan ve önemsiyorsan Pro X2 alınabilir ama konfor olarak G522 daha iyidir.
7.1 DTS sanal Surround oluyor. Rekabetçi oyunlarda açarsan genelde sesi karıştırıyor ama oyundan oyuna ve senin işitme algına göre değişebilir. Açıp denersin baktın sevmedin kapatıp düz stereo kullanırsın sana kalmış. Kulaklık alacaksan her türlü Amazon'dan al çünkü sevmezsen beğenmezsen çok rahat iade edebilirsin. Normalde kulaklık hijyen kuralları gereği satın alınınca iade etmesi çok zor oluyor. Amazon'dan alırsan her türlü 1 ay iade etme hakkına sahip oluyorsun koşulsuz. Sana direkt şu kulaklığı al diyemem hatta kimse için diyemem herkesin işitme algısı farklı sadece öneride bulunuyorum şu şudur, bu budur diye. Her türlü son kararı sen vereceksin.
W
hocam Amazonda daha uygun normelde 13 bin tl Amazonda 5 bin tl sahtesimidir sizcePro X2 ses kalitesi açısından her türlü daha iyidir G522'den. Konfor öncelik ise Pro X2 ağır gelebilir kafana. Daha önce hafif kulaklıklar kullandıysan muhtemelen ağır gelir. 300gr üstü olan çoğu kulaklık genelde bir süre sonra kafadaki baskıyı hissettiriyor. Çoğunlukla rekabetçi oyunlar oynuyorsan ve önemsiyorsan Pro X2 alınabilir ama konfor olarak G522 daha iyidir.
Son düzenleme: