Arkadaşlar selam,

Uzun süredir kullandığım Logitech G735 kulaklığımın kulak padleri yırtıldı, kullanılmayacak duruma geldi.
Üstüne bir de jak girişli mikrofonum kayboldu, yenisini Logitech Türkiye sitesine girdiğimde bulamadım (stok yok).
Ama yurt dışında olan Logitech sitelerinde buldum 22 dolara geliyor (mikrofon ve padler) ama bir türlü adresi Türkiye yapamıyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olursa çok sevinirim.
İyi günler dilerim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam,

Uzun süredir kullandığım Logitech G735 kulaklığımın kulak padleri yırtıldı, kullanılmayacak duruma geldi.
Üstüne bir de jak girişli mikrofonum kayboldu, yenisini Logitech Türkiye sitesine girdiğimde bulamadım (stok yok).
Ama yurt dışında olan Logitech sitelerinde buldum 22 dolara geliyor (mikrofon ve padler) ama bir türlü adresi Türkiye yapamıyorum.
Bu konu hakkında bilgisi olan bana yardımcı olursa çok sevinirim.
İyi günler dilerim.
- Logitech G735 için pad ve mikrofon almak istiyorsanız, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Yerel Satıcıları Kontrol Edin:
- Türkiye'deki büyük teknoloji mağazalarının veya online alışveriş sitelerinin (Hepsiburada, N11, GittiGidiyor vb.) kulaklık aksesuarları bölümünü kontrol edin.

2. İkinci El Pazarını Araştırın:
- Letgo veya Sahibinden gibi platformlarda ikinci el kulak padleri veya mikrofon arayın. Genellikle uygun fiyatlarla bulabilirsiniz.

3. Yurt Dışı Siparişi için Alternatif Yöntemler:
- Yurtdışındaki Logitech sitelerinden ürün almak isterseniz, "borderlinx" veya "myus" gibi adres hizmeti sunan şirketlerden yararlanabilirsiniz. Bu firmalar, yurtdışındaki adresinize gönderilen paketleri Türkiye adresinize yönlendirebilir.

4. Uluslararası Online Mağazaları İnceleyin:
- Amazon veya eBay gibi uluslararası platformları kontrol edin. Buradan doğrudan Türkiye adresine gönderim yapılabilen satıcıları tercih edebilirsiniz.

5. Yerel Oyuncu Topluluklarına Danışın:
- Forumlar veya sosyal medya grupları üzerinden Logitech ürünleri hakkında uzmanlaşmış kullanıcılara ulaşabilir ve tavsiye alabilirsiniz.

Bu adımları takip ederek ihtiyacınız olan kulak padlerini ve mikrofonu bulma şansınızı artırabilirsiniz. İyi şanslar!