Logitech G915 X Lightspeed alınır mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan S C O
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 424
  • Etiketler Etiketler
    logitech

S C O

Uzman
Makaleler
1
Merhaba Arkadaşlar,

Logitech G915 X Lightspeed almayı planlıyorum. Sizce alınır mı? Bu klavyeyi çoğu arkadaşımda gördüm ve hepsi memnunmuş. Ayrıca “herkes de alınır” gibi yorumlar da okudum. Ayrıca mouse olarak G502 X Plus ve kulaklık olarak da G733’ü yeni aldım. Tüm cihazları tek bir uygulama üzerinden kontrol etmek istiyorum. Lütfen Razer veya SteelSeries gibi markaları önermeyin; mümkünse Logitech ürünleri olsun.

Neden illa Logitech bu kadar da para verilmez bence.

Adı Logitech diye 10k para mı vereceğim? 3-4K bandında bir sürü hotswap klavye varken markası Logitech diye 10k para verilmez. İllaki markalı bir şey almak isteseydim de ASUS ROG claymore 2 var. İster TKL ister %100 kullanırım ihtiyaçlara göre.

"Bu kadar para verilmez gibi cümleleri lütfen kendinize saklayın. Logitech dışında bir klavye almayı düşünmüyorum. Herkesin bir çizgisi vardır sonuçta, konunun başında da belirttim: mümkünse Logitech ürünleri olsun diye. Bir fikriniz varsa yazın, yoksa lütfen başka bir marka önermeyin."

Nedenini soruyoruz boş bir çizgi gibi geliyor sadece marka takıntısı gibi.

Klavyenin hakkı en fazla 2-3 bin. Neden sırf logitech olduğu için 3 katı fazla para vermeyi göze alıyorsunuz?

Nedenini soruyoruz boş bir çizgi gibi geliyor sadece marka takıntısı gibi.
Evet, başından beri Logitech kullanıyorum; başka bir markaya geçmedim, dediğiniz doğru. Logitech markasına da bir takıntım var.

Evet, başından beri Logitech kullanıyorum; başka bir markaya geçmedim, dediğiniz doğru. Logitech markasına da bir takıntım var.

Bence bu takıntıdan vazgeçin evet tek bir uygulamada kullanmak isteyebilirsiniz ama 10 bin liraya bu klavye bence abartı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…