@michaelscofield
"Artı olarak konuyu çok uzatıyorsunuz kardeşim. Sonuçta para sizin cebinizden çıkmıyor, değil mi? Bir kez daha söylüyorum: Lütfen bu tarz yorumlarınızı kendinize saklayın. Alacak olan da, bir sorun çıkarsa uğraşacak olan da benim. Sizden rica ediyorum; eğer gerçekten bir fikriniz varsa yazın, yoksa lütfen yoruma bir şey yazmayın."

@michaelscofield
"Artı olarak konuyu çok uzatıyorsunuz kardeşim. Sonuçta para sizin cebinizden çıkmıyor, değil mi? Bir kez daha söylüyorum: Lütfen bu tarz yorumlarınızı kendinize saklayın. Alacak olan da, bir sorun çıkarsa uğraşacak olan da benim. Sizden rica ediyorum; eğer gerçekten bir fikriniz varsa yazın, yoksa lütfen yoruma bir şey yazmayın."
Alın o zaman. Hayırlı olsun.

@michaelscofield

Ben hala dediğimi destekliyorum çok daha iyi alternatifler varken neden kötü bir klavye alasınız ki? Son karar tabii ki de sizin ama zerre parasını hak etmeyen bir klavye.

@Hasanxcd
Sana da bahsettiğim gibi kardeşim, Logitech dışında başka bir marka kullanmadım. Konuda da belirttiğim gibi, tüm cihazları tek bir uygulamadan kontrol etmek istiyorum. Ayrıca bana göre Logitech ürünleri, hem oyun performansında hem de günlük kullanımda yüksek verim sunuyor. Bu konuyu açma sebebim de şu: Eğer klavyeyi kullanan biri varsa, eksik yönlerini söyleseydi, G915 X’ten vazgeçip yine Logitech markası içinde başka bir modele yönelebilirdim.

@Hasanxcd
Sana da bahsettiğim gibi kardeşim, Logitech dışında başka bir marka kullanmadım. Konuda da belirttiğim gibi, tüm cihazları tek bir uygulamadan kontrol etmek istiyorum. Ayrıca bana göre Logitech ürünleri, hem oyun performansında hem de günlük kullanımda yüksek verim sunuyor. Bu konuyu açma sebebim de şu: Eğer klavyeyi kullanan biri varsa, eksik yönlerini söyleseydi, G915 X’ten vazgeçip yine Logitech markası içinde başka bir modele yönelebilirdim.
Hocam o zaman konuyu yanlış açmışsınız. Ben de komple Logitech ürünleri kullanıyorum. Klavyem G413, mouse G305, kulaklığım da G PRO X ama farkımız şu ki hiçbirini alırken böyle konu açmadım çünkü mantığı yok. Kulaklık belki normal ama diğer ikisinin fiyatına muhtemelen çok daha iyileri var, biliyorum ve sormuyorum. O zaman ''G915 alacağım, bu klavyenin herhangi bir kroniği vs. var mı?'' ya da ''Hangi Logitech klavyeyi almalıyım?'' gibisinden açmanız daha makul olurdu. Direkt alınır mı sorusunun cevabı belli çünkü.