Olgun Muhçu

Uzman
Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi G935 kulaklığımı her açtığımda kendine gelmesi için defalarca aç kapa yapmam gerekiyor. Bir tanesinde sadece sağ taraf çalışıyor, bir tanesinde sadece sol taraf çalışıyor, bir tanesinde ikisi de çalışıyor ama sesi hem çok kısık oluyor hem de bozuk/cızırtılı/ezik büzük yani nasıl anlatacağımı bile bilmiyorum, çok farklı bir şeye dönüşüyor. Dongle'ı anakarttaki porttan kasanın üstündeki porta taktım, belki oradaki sıcak havadan etkileniyordur diye fakat işe yaramadı. Daha önce bunu yaşayıp çözebilen varsa desteklerinizi bekliyorum.

Bende de g pro x 2 lightspeed var pubg oynuyorum mikrofon çalışmıyor kapat aç yapıyorum her maçta ancak öyle çalışıyor asla çözemedim 1 senedir.

Bende de G PRO X 2 lightspeed var PUBG oynuyorum mikrofon çalışmıyor kapat aç yapıyorum her maçta ancak öyle çalışıyor asla çözemedim 1 senedir?

Çok pardon yeni görüyorum sorunumu çözdüğüm için. Tam çözmüş de sayılmak yabancı bir kaynakta gördüm ben de. Açma kapama kısmını hafiften kapatırmış gibi yapıyorum ama kapatmıyorum kendine gelene kadar 3 5 saniye içerisinde kendine geliyor.

Çok pardon yeni görüyorum sorunumu çözdüğüm için. Tam çözmüş de sayılmak yabancı bir kaynakta gördüm ben de. Açma kapama kısmını hafiften kapatırmış gibi yapıyorum ama kapatmıyorum kendine gelene kadar 3 5 saniye içerisinde kendine geliyor.
Garanti devam ediyorsa ulaşın muhakkak logi müşteri hizmetleri harika çalışıyor. 2.5 senelik mouse için skater istedim ertesi gün kargoladılar ups ile ücretsiz şekilde. Daha önce de g633 kulaklığımın 3.5mm kablosu temassızlık yapıyor diye ulaşmıştım adamlar kablo yerine (çıkarılabilir kablo) bana sıfır kulaklık yollamışlardı.