Detaylar
Kim cevapladı?vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
Amazon'dan aldım, üründe bir sorun çıktı ve Logitech'le iletişime geçtim. Daha önceden bu ürün garantiye kaydedilmiş, satın alacağım yer Logitech garantili olmasını istiyorum X bir firmanın değil.
Bu durumda en güvenilir kaynaktan almışsınız zaten. Zamanında SteelSeries'in Amazon olmayan bir satıcısından Mouse'unu aldık. Satıcı garanti konusunda sıkıntı yaşattığında amazona ürünü gönderip iade ettirmiştik. Siz Logitech'den destek alamıyorsanız sorununuzu Amazon'la iletişime geçin. Bu süreci Amazon'un yürütmesini istediğinizi söyleyip Amazon'a gönderin fareyi.
Bu durumda en güvenilir kaynaktan almışsınız zaten. Zamanında SteelSeries'in Amazon olmayan bir satıcısından Mouse'unu aldık. Satıcı garanti konusunda sıkıntı yaşattığında amazona ürünü gönderip iade ettirmiştik. Siz Logitech'den destek alamıyorsanız sorununuzu Amazon'la iletişime geçin. Bu süreci Amazon'un yürütmesini istediğinizi söyleyip Amazon'a gönderin fareyi.
İade edeceğim hocam sonucta ürün Logitech ve garantisi varsa Logitech ilgilenmesi gerekiyor ben destekle iletişime geçiyorum daha önceden kaydedildi diyor.
vacbir
Yetkin
- Makaleler
- 1
İade edeceğim hocam sonucta ürün Logitech ve garantisi varsa Logitech ilgilenmesi gerekiyor ben destekle iletişime geçiyorum daha önceden kaydedildi diyor.
Zaten demek istediğim de bu süreci Amazon'un yürütmesini istemeniz gerektiğiydi. İade etmenize gerek yok. Süreci Amazon yönetsin bir şekilde o ürünün gerekirse değişimini veya iadesini sağlatırlar ve o satıcı ile ilgili yaptırım uygulayabiliriler. Sizin diliniz yanmış konuyu Amazon'a da duyurun ki bir işe yarasın benim fikrimce.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi tercih edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-