Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

pashaa

Uzman
Logitech mouse almayı düşünüyorum. Bazı forumlarda Rust oyununda ban yediklerini gördüm. Düz şekilde oyuna girince ban yeniliyor mu, makro uygulamasını açınca mı ban atıyor?

Konular eski olduğu için açma gereği duydum. Aktif Logitech kullananlar cevaplarsa sevinirim.

Çözüm
Logitech mouse kullanıyorsunuz diye ban yemezsiniz, makro kullanıyorsunuz diye ban yersiniz.
Logitech mouse almayı düşünüyorum. Bazı forumlarda Rust oyununda ban yediklerini gördüm. Düz şekilde oyuna girince ban yeniliyor mu, makro uygulamasını açınca mı ban atıyor?

Konular eski olduğu için açma gereği duydum. Aktif Logitech kullananlar cevaplarsa sevinirim.

İnsanlar Macro olarak silah sprey paternini atıyorlar haliyle senin el ile kontrol etmen gereken şeyi tek tuşla kontrolsüz yaptıkları için Rust ban atıyor. Normal girersen sorun olmaz.

Logitech mouse kullanıyorsunuz diye ban yemezsiniz, makro kullanıyorsunuz diye ban yersiniz.
Oyunda hızlı yağmala diye bir tuş var bunu makro tuşuna atamak istiyorum aslında. Fakat forumlarda bunu kullanıp makrodan ban yiyenleri gördüm. Anlam veremedim açıkçası o yüzden kullanan birine sormak istedim.

Oyunda hızlı yağmala diye bir tuş var bunu makro tuşuna atamak istiyorum aslında. Fakat forumlarda bunu kullanıp makrodan ban yiyenleri gördüm. Anlam veremedim açıkçası o yüzden kullanan birine sormak istedim.

Diğer oyunculara üstünlük kurduğun ve haksız rekabete yol açan her şey ban sebebidir.

Belli ki daha önce Rust oynamamışsın ve Logitech mousende yok. Ya da anlamak istemedin. Üstünlük sağlayan bir şey yok herkes yapabilir.
Dostum bunun fare markası ile alakası yok. Rust hiçbir macroya izin vermiyor. İstediğin marka olursa olusun macro yaparsan ban atıyor Rust. Bunun logitech ile alakası da yok.

5-6 sene önceki konularda Logitech Gaming Software üzerinden makro ayarlandığı zaman direkt ban yendiği söylenmiş, ban yemenin sebebi sırf markadan dolayı kaynaklanmıyor anlayacağınız. Makro kullanmadan oynarsanız bir şey olmaz.