lengthow 9

Üstün
Selam arkadaşlar, elime oturacak rahat bir mouse arayışındayım. Konfor olarak da çevremde birkaç kişinin övdüğü MX Master 3'e baktım. Çok fazla rekabetçi oyunlar oynamıyorum, genel olarak hikayeli tarzda oyunlar oynuyorum. Gecikme ve sensör konusunda bir sorun yaşar mıyım?

Selam arkadaşlar, elime oturacak rahat bir mouse arayışındayım. Konfor olarak da çevremde birkaç kişinin övdüğü MX Master 3'e baktım. Çok fazla rekabetçi oyunlar oynamıyorum, genel olarak hikayeli tarzda oyunlar oynuyorum. Gecikme ve sensör konusunda bir sorun yaşar mıyım?
Hayır hocam, oyun mouse'u değil önermem ayrıca çok pahalı oyun için.

Son düzenleme:
Daha önce Basilisk V2X Hyperspeed kullanmıştım çok rahattı ama scroll sorunu falan çıkartıyordu. Şimdi araştırırken Logitech G502 Wireless'ı gördüm. Rahat gibi görünüyor ama fiyat biraz pahalı tabii. Attıklarınız da fena görünmüyor.

Lazer sensör :D uygun değil oyunlara. Hatta gereksiz pahalı, fahiş fiyatlı bir fare.

Pahalı olduğu konusunda hemfikir olabilirim ancak fiyatının hakkını verdiği konusunda da hemfikirim ben 3000 TL'ye almıştım ve hala kullanıyorum çok memnunum, çizim yaparken yormuyor, oyun oynarken hiç üzmüyor, 10/10 mouse bence.

Pahalı olduğu konusunda hemfikir olabilirim ancak fiyatının hakkını verdiği konusunda da hemfikirim ben 3000 TL'ye almıştım ve hala kullanıyorum çok memnunum, çizim yaparken yormuyor, oyun oynarken hiç üzmüyor, 10/10 mouse bence.
"Hayır hocam, oyun mouse'u değil önermem ayrıca çok pahalı oyun için."

Az önce bunu dediniz, şimdi de "fiyatının hakkını veriyor, oyun oynarken hiç üzmüyor, 10/10 mouse" diyorsunuz.