Logitech Pro X Superlight 2 dongle arızası için nasıl destek talebi açılır?

Ekin

Çalışkan
Herkese selam. Yaklaşık iki gündür Logitech dongle’ımda sanırım sıkıntı var. Dongle takılıyken fare donarak ilerliyor. Ürünü kablolu kullandığım zaman herhangi bir sorun olmuyor.

Dongle’ın bu parçasını satışta bulamadım. Logitech ile iletişime geçmek istiyorum, fakat support@logi.com adresine mail attığımda “mail kullanılmıyor” şeklinde geri dönüş alıyorum. Görseldeki dongle’ı nasıl bulabilirim ya da Logitech ile nasıl iletişime geçebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
https://support.logi.com/hc/tr buraya kaydolup ürünü kaydedip ticket açabiliyorsun.
Dediğiniz şeyi yaptım ürünü kaydettirdim bilet oluştur dediğim zaman tekrar canlı destek ya da telefonla arama kısmına yönlendiriyor. Canlı destek de sanırım pek iyi çalışmıyor çünkü temsilci gelmeden temsilci konuşmayı sonlandırdı tarzı bir mesaj geliyor.

Mail attım dönüş bekliyorum teşekkür ederim Umarım yardımcı olurlar, çünkü Logitech'e ulaşmak biraz uğraştırıcı ya da ben beceremedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Enterasan şekilde bu parçaları tedarik etmiyor çoğu yer. Sanki para basıyoruz gibi direkt yeni ürün satmaya çalışıyorlar.

Bende aynı fareyi kullanıyorum tonla çözüm denedim olmadı en son mouse pad değiştirdim sorun komple çözüldü ama bende kabloluykende donuyordu belki gerçekten dongle'nda sorun vardır.

Enterasan şekilde bu parçaları tedarik etmiyor çoğu yer. Sanki para basıyoruz gibi direkt yeni ürün satmaya çalışıyorlar.
Usb aparatı satılıyor ama görselini attığım parçası hiçbir yerde yok. Ebay üzerinde buldum o da 23 $ ve gelir mi belli bile değil. Çok saçma bu parçanın satılmaması.

Bende aynı fareyi kullanıyorum tonla çözüm denedim olmadı en son mouse pad değiştirdim sorun komple çözüldü ama bende kabloluykende donuyordu belki gerçekten dongle'nda sorun vardır.
Kablolu kullandığım zaman takılarak ilerleme olmuyor ama dongle takıldığı gibi takılıyor. Muhtemelen arızalandı.

@Ekin, hocam ben dediğim şekilde 3 yıl önce G PRO Wireless için skatez gönderttirdim adamlara.

@Ekin, hocam ben dediğim şekilde 3 yıl önce G PRO Wireless için skatez gönderttirdim adamlara.
Ben de iletişime geçmeye çalışıyorum muhtemelen gönderirler ama bir türlü iletişime geçemedim. Yoksa muhtemelen yollarlar çünkü kolay bulunan bir ürün değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…