Nova Pro. Kıyaslamaya bile gerek yok aslında.

Pro X 2'ye 11-12-13 bin TL vermek için hiçbir sebep yok, dümdüz bir kulaklık. Artılarını düşünmeye çalışıyorum ancak aklıma tek bir şey dahi gelmiyor. Aktif kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Mikrofonu da yazılımı da berbat ayrıca. İnsanlar kendi yazılımını kaldırıp Dolby satın alıyor hatta, o da her durumda verimli olmuyor.

Öte yandan, Nova Pro size her şeyden önce bir DAC vadediyor; Sonar yazılımı, yedek batarya ile kesintisiz kullanım, aktif gürültü engelleme ve daha iyi bir izolasyon sunuyor. Frekans aralığı ve teknik veriler açısından da daha üstün.

Nova Pro. Kıyaslamaya bile gerek yok aslında.

Pro X 2'ye 11-12-13 bin TL vermek için hiçbir sebep yok, dümdüz bir kulaklık. Artılarını düşünmeye çalışıyorum ancak aklıma tek bir şey dahi gelmiyor. Aktif kullanıcısı olarak söylüyorum bunu. Mikrofonu da yazılımı da berbat ayrıca. İnsanlar kendi yazılımını kaldırıp Dolby satın alıyor hatta, o da her durumda verimli olmuyor.

Öte yandan, Nova Pro size her şeyden önce bir DAC vadediyor; sonar yazılımı, yedek batarya ile kesintisiz kullanım, aktif gürültü engelleme ve daha iyi bir izolasyon sunuyor. Frekans aralığı ve teknik veriler açısından da daha üstün.

Yani Nova Pro al gec diyosun.

G pro x 2 üstün kullandığı 50mm grafen ses sürücüsü, malzeme kalitesi, konfor , kaliteli bassi ve subbass yapabilmesi ile one çikiyor

Nova pro ise gamedac bulundurması, batarya ozelliği , harika yazılım ile.

Ben direk ikisininde almayıp Logitech astro a50 gen5 alirdim fakat kablolu kullanılmıyor oyuzden onu ele, bu 2 si arasında Nova pro daha mantıklı cünkü Logitech ne kadar harika artıları olsada berbat eksileride var, mesela sesin içine eden yazılım sorunları ve berbat mik.

G pro x 2 kullandım. G pro x 2 ses olarak daha üstündür diye tahmin ediyorum, frekans tepkisine baktığında Logitech daha doğal. Nova pro ise boosted Fps oyunları için cok konuşamam fakat Nova pro bir tik daha iyi olabilir .

Kablosuz kulaklığı neden kablolu kullanacaksın anlamadım, git stüdyo kulaklığı al
O ikisinin kıyası. Astro A50 düşünürdüm ben şu an bu bütçede.
Astro a50 kablolu kullanılmıyor arkadas kablolu kullanacak kablosuz kulaklığı ne hikmetse.