Logitech Superstrike 2 fiyatı düşer mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Shock Blast
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 444
  • Etiketler Etiketler
    logitech

Shock Blast

Uzman
Normalde ilk gün Türkiye'ye geldiğinde alacaktım fakat fiyatı 170 USD olmasına rağmen burada MediaMarkt 10K TL'ye satıyor, ben 7K falan olur sandım. Teknolojisi gerçekten harika; haptik sistem, rapid trigger, switch'in sesini ve hassasiyetini ayarlama fakat 10K bir ekran kartı fiyatı ve asla değmez, ne olursa olsun.

Duyduğuma göre Logitech teknolojinin patentini almış, ne kadar doğru emin değilim; klonlar ne zaman gelirse artık.

Sizce VV3 Pro gibi başta 7K TL çıkıp sonra 4 bin TL'ye kadar düşer mi yoksa hep böyle mi kalır?

Aciliyetin yoksa indirim kolla. Ayrıca Logitech deneysel bir şey denemiş. Orta ve uzun vadede sıkıntı çıkınca sonraki yıllarda ilgili kusuru gideren yeni model çıkarıyor ya da aynı adla sessizce revize ediyor.

Bu ülkede fiyat, kur ve vergilerle zaten 9–10 bin TL civarında normal. Kısa vadede 7 bin TL'ye düşmesi pek olası değil; uzun vadede stok artışı ve taklit modeller çıkarsa 8 bin civarına gerileyebilir olması muhtemel.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düşse bile sırf o seviyede bir mousea koydukları MCU'dan ötürü almaz millet. X1 V2 Extreme alırlar en basitinden.

Düşse bile sırf o seviyede bir mousea koydukları MCU'dan ötürü almaz millet. X1 V2 Extreme alırlar en basitinden.
Hocam ben MCU sensör mevzusunun uzun süre önce boş olduğunu fark ettim. DeathAdder V3 Pro, Superlight 1 ve en komiği 10 senelik G502 Proteus Spectrum var; üçü arasında ekran üzerinde 1 fark göremiyorum. Superlight 1 öldü, DeathAdder V3 Pro scroll'u artık bıktırdı, iade ettim sonunda. Şu an G502 ile idare ediyorum.

Bazı e-spor oyuncuları bile Logitech sponsorluğu olmamasına rağmen onu kullanıyor, anlamadım.

nRF52833, yeterli düzeyde iyi bir MCU diye biliyorum.

Kötü bir MCU değil zaten, ama 10.000 TL'lik bir mouse'a koyulacak bir MCU'da değil. Dareu A950 Pro/Rampage Zenith Pro kullanıyor bu MCU'ları ve fiyatları 2.000 TL.
Sizce çok büyük bir eksi mi? Sorun yaratır mı?

Sizce çok büyük bir eksi mi? Sorun yaratır mı?
Yani sorun yaratmaz ama mouse'un fiyatına bakarsak o MCU iyi bir eksi yazar. 4.000 TL'ye satılan ATK X1 V2 Ultimate ya da Extreme bile son nesil Nordic 54L15/Nordic 54H20 MCU'ları kullanıyor. Siz düşünün.

Yani sorun yaratmaz ama mouse'un fiyatına bakarsak o MCU iyi bir eksi yazar. 4.000 TL'ye satılan ATK X1 V2 Ultimate ya da Extreme bile son nesil Nordic 54L15/Nordic 54H20 MCU'ları kullanıyor. Siz düşünün.
Teşekkür ederim.
Bence de; hem fiyatının düşmesini hem de yeni batch'leri bekleyeceğim. İnternette bir yerde patent mevzusu duydum, inşallah doğru değildir; yoksa uzun süre Çin klon çıkarmazlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…