Logitech Z120 hoparlörden gelen tuhaf ses

Şimdi fark ettim de hem USB hem jack girişi takılı. Birisi monitöre diğeri anakartın USB girişine. Anakart modeli Gigabyte H55M-S2H.
Tamam, yüksek ihtimal şöyle.
USB'den ses alacağını düşünmüyorum, onun amacı yüksek ihtimal bir yerden elektrik almak. Besleme dediğimiz bu. Sesi de jaktan alıyorsun. Besleme yani taktığınız yuva, 3.0 değil de 2.0 olsun diyor Yener hoca.

Kasanın arkasında 6 tane USB logolu olan girişleri tek tek denedim ama sorun devam ediyor.

Kasanın arkasında 6 tane USB logolu olan girişleri tek tek denedim ama sorun devam ediyor.
Eğer gelen ses parazitvari bir ses ise, harici bir USB şarj aletiyle hoparlöre elektrik verin. Bu arada monitörün ve bilgisayarın topraklaması tam mı?

Bir çok arıza çıkabilir bundan, monitörün ses çıkışından tutun hoparlörün içersindeki kartın kondansatörlerinin bozulmasına kadar.

Eğer gelen ses parazitvari bir ses ise, harici bir USB şarj aletiyle hoparlöre elektrik verin. Bu arada monitörün ve bilgisayarın topraklaması tam mı?

Drive'a sesleri atmıştım link konuda mevcut. Topraklanma tamdır diye düşünüyorum önceden Arçelik hoparlör kullandım sorun yaşamadım.

Harici bir telefon adaptörü ile de deneyebilirsiniz.

Denedim fakat sorun devam ediyor. Ekstra olarak hoparlöre kulağımı dayayayım dedim ve sanki vantilatör açıkmış gibi içerisinden ses geliyor.

Sesi dinlediğimde hem bip, hem de mikrofon gürültüsüne benzer bir gürültü var. Eğer bu hoparlörden geliyorsa parazit sesi var. Jakı telefona bağlayıp deneyin bakalım bir de.

Sesi dinlediğimde hem bip, hem de mikrofon gürültüsüne benzer bir gürültü var. Eğer bu hoparlörden geliyorsa parazit sesi var. Jakı telefona bağlayıp deneyin bakalım bir de.

Bip gibi gelen ses hoparlöre ait diğeri ise kasa çok eski olduğu için onun sesi. Samsung Galaxy Tab A9+ olur mu?

Bip gibi gelen ses hoparlöre ait diğeri ise kasa çok eski olduğu için onun sesi. Samsung Galaxy Tab A9+ olur mu?
Olur, jak girişinden ses çıkışı olan fotoğraf makinesi bile olur.

Bip gibi gelen ses hoparlöre ait diğeri ise kasa çok eski olduğu için onun sesi.
HDD veya CD/ROM sesi o halde.

İfadeler: 683

Tablette tam jak girişi ucuna hoparlörü takarken çok kötü yüksek cızırtı sesi geldi sonrasında hemen düzeldi ama vantilatör sesi devam ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…