Namesiz

Çalışkan
2. el 800 TL'ye Logitech alınır mı? Yoksa o fiyatlara daha iyi masaüstü sistem için hoparlör bulunur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
2. el 800 TL'ye Logitech alınır mı? Yoksa o fiyatlara daha iyi masaüstü sistem için hoparlör bulunur mu?
  • Logitech Z207 hoparlörler, genellikle uygun fiyatlı ve kullanışlı bir seçenek olarak bilinir. Özellikle multimedia içerik için iyi bir ses kalitesi sunarlar.
  • Ancak 800 TL gibi bir fiyat aralığında, aşağıdaki alternatifleri de değerlendirmenizi öneririm:
- Diğer Markalar: Farklı markaların, örneğin Creative, Corsair veya JBL gibi, bu fiyata daha yüksek kaliteli hoparlörler sunup sunmadığını kontrol edin.
- İkinci El Pazarını Araştırın: İkinci el hoparlörlerde, daha kaliteli markaların bulunuş olasılığı yüksektir. Daha üst seviye bir model almayı düşünebilirsiniz.
- Ses Kalitesi Testi: Eğer mümkünse, istediğiniz hoparlörleri bir mağazada dinleyin. Kendi ses zevkinize uygun olup olmadığını kontrol edin.
- Yorum ve İncelemeleri Okuyun: İnternetteki kullanıcı yorumlarını ve incelemeleri gözden geçirerek daha iyi bir karar verebilirsiniz.

Sonuç olarak, 800 TL’ye Logitech Z207 almak makul bir seçenek olabilir, ancak bu fiyat aralığında daha iyi alternatiflerin olduğuna da dikkat etmenizi öneririm.

paranı biriktir ve ayrıyetten sub woofer ı olan bir sistem al mesela Logitech Z906 , yada Logitech Z623 , iyi bi sistem al ki seni uzun zaman götürsün , ben z623 ü 2011 de aldım ve hala kullanıyorum hiçbir sorun da yok, ama z623 ün sıfırını bulabilirmisin bilmem