Logo tasarım örnek

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lotr Manyağı
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 1B
İkinci yazı tipi güzel ama simgeyi beğenmedim zira teknik destek sitesi gibi bir izlenim çıkıyor.
Tamamdır, çalışmaya devam o zaman. Simge teknolojiyi andırsın diye aradım biraz. Böyle computer icon falan çok basit durur diye düşündüm, haksız mıyım?

Tamamdır, çalışmaya devam o zaman. Simge teknolojiyi andırsın diye aradım biraz. Böyle computer icon falan çok basit durur diye düşündüm, haksız mıyım?
Hocam bu tarz bir şey nasıl olur? Sizin yazınızı alıp sosyalin en üstünde bulunan simge ile birleştirdim. Veya siz o logo ile farklı şeyler yapabilirsiniz. Ben o kadar hakim değilim. Yazıdaki normal t yerine t simgesi gelebilir belki.

Ben de şu an T ile ilgili çalışıyorum hocam, bakalım.

İkinci yazı tipi güzel ama simgeyi beğenmedim zira teknik destek sitesi gibi bir izlenim çıkıyor.
Merhaba Recep Bey, direkt böyle aklıma geldi, yapayım dedim.
İsterseniz, arka planı beyaz yapabilirim.

Dosya Ekleri

• 1.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 93
  • 2.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 102
  • 3.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 89
Kendimce yorumlamam gerekirse; İlk resim güzel olmuş. Font bir tik daha iyi seçilebilir bence. Elinize sağlık.
Teşekkür ederim. Düzgün ve güzel bir font arayışındayım, ancak Recep Bey'in hangi fontu tercih ettiğini veya hangisini sevdiğini bilmiyorum.

Teşekkür ederim.

İfadeler: 588
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…