Detaylar
Kim cevapladı?Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Neyin tasarimi bu?
Ben bakinca aklima denizcilik ile ilgili bir tur sirketi veya modern bir tekstil sirketi geliyor. Deniz kenarindaki luks bir balik restorani da olabilir. Bir soru bankasi yayinevine de benzettim.
Ben bakinca aklima denizcilik ile ilgili bir tur sirketi veya modern bir tekstil sirketi geliyor. Deniz kenarindaki luks bir balik restorani da olabilir. Bir soru bankasi yayinevine de benzettim.
Ben pek beğenemedim. Yazı marjinal kabul edilebilir ama yazıdaki efektler, yazının arka plandan kurtulmasını sağlayamıyor. Onun dışında arka planda kullandığın efektleri beğendim ama opaklığını düşürsen daha iyi olurdu. Renkler mavi ya da mor olsaydı bence daha hoş görünebilirdi.
- Makaleler
- 1
6/10 veririm. Yazının gri rengi ile beyaz değiştirilse daha güzel gözükebilirdi. Bunları Photoshop değil de Illustrator'dan daha iyi ve daha kolay yaparsınız.
Daffy Duck
Üstün
Oyun sunucusu logosu. Şirket logosu değil.Neyin tasarimi bu?
Neden kötü? Yorumlarsan daha iyi olmaz mı sence?
Kayraa
Başarılı
Ben yorumumu yapayım, profesyonel değilim gözüme hitap edeni söylerim. Arka planla birleşmesi logonun o gözalıcılığını düşürmüş, kıvrımlar el ile çizilmiş hatalar çok belirgin duruyor. Arkaplan ve logonun renk seçimi bence uyuşmamış.
TheWalkingDead
Uzman
Vestel beko tarzı beyaz eşya logolarına benzemiş fakat logonun arkasına logoyu gömecek bir ton ile değil de beyaz arka plan vb koysan daha iyi bir sunum olabilir
- Makaleler
- 4
Bir oyun sunucusu için fena durmuyor. Yandaki kıvrımlar pek hoşuma gitmedi. Olmasa da olur dedirten bir detay olmuş. Onun dışında ortalama buldum. Zaten bir sunucu için çok da bir şey beklemiyorum bu logodan.