Gold eloda 150 Mac atıp cıkamıyorsan sorun charlarda degil sende brom. oynaya oynaya matchupları ogrenirsin takma kafaya fazla.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2025
Aphe oynama o zaman.
Gold eloda 150 Mac atıp cıkamıyorsan sorun charlarda degil sende brom. Oynaya oynaya ogrenirsin.
Her maç 2 haneli kille çıkıp lose alıyorsam bende mi brom?
Lanemi her seferinde yenip ne yapabilirim daha? Topuma son 3 maçımda cait aldılar zaten.
+18 -30, yapcak bir şey yok 30 levele kasmaya üşeniyorum...Stuck gold eloda kaldıysan 30 level kasmaya başlaman lazım, elohell örneklemesi olmuşsun kankam.
Her maç 2 haneli kille çıkıp lose alıyorsam bende mi brom?
Lanemi her seferinde yenip ne yapabilirim daha? Topuma son 3 maçımda cait aldılar zaten.
Mmrin dusuk oyle olması normal git fresh al kas.
Koneko Toujou
Üstün
Asla lanemi kaybetmeyen birisiyim, Twitch ve Kai'Sa gibi bir karakter önerebilir misiniz?
Bu sezon enchanter Support'lar ve One shot ADC'ler çok güçlü. Aphelios, MF, Draven, Jhin gibi karakterler harbi carryliyor.
Riot'un mmr ı bir anda en dibe çekmesi normal mi? 17W 0 l giderken bir anda 17W 16 l oldu hesap.
Gold eloda isterse kata adc yapsın yine oynar kazanır arkadasin hesabi salip fresh kasmasi lazim yoksa isterse her mac 50 kill alsın diger laneler kaybettigi surece hicbir anlami yok o killerin.Bu sezon enchanter Support'lar ve One shot ADC'ler çok güçlü. Aphelios, MF, Draven, Jhin gibi karakterler harbi carryliyor.
eger mesela gold3ten master 200 300 lpye neredeyse hic mac kaybetmeyip cıkarsan rito karsı takıma 5 chall senin takımına 4 dog atıyor bakalım bunlarıda carryleyebilecek mi diye carryleyemezsen ard arda 30 tane lose alır yine plata dusersin. ben boyle cok yasadım bu sezon 6 7 tane fresh acc cope gittiBu sezon enchanter Support'lar ve One shot ADC'ler çok güçlü. Aphelios, MF, Draven, Jhin gibi karakterler harbi carryliyor.
Riot'un mmr ı bir anda en dibe çekmesi normal mi? 17W 0 l giderken bir anda 17W 16 l oldu hesap.
Eki Görüntüle 236697
Şu anki maçımda bile tek iyi oynayan jung, Support topta ayrık ittiriyor(?)
Fresh al kas.
OverallTaken
Uzman
5 yıldır LoL oynuyorum EloHell'de kalmıştım aynı senin gibi. 30 Level Fresh Acc ile başladım 56 level Zümrütüm.
Kaç lira oluyor onlar ?
5 yıldır LoL oynuyorum Elohell'de kalmıştım aynı senin gibi. 30 level fresh acc ile başladım 56 level zümrütüm.
Kaç lira oluyor onlar?
En fazla 200 lira galiba.