Elonuz ne idi?5 yıldır LoL oynuyorum EloHell'de kalmıştım aynı senin gibi. 30 Level Fresh Acc ile başladım 56 level Zümrütüm.
Kaç lira oluyor onlar ?
Detaylar
Kim cevapladı?OverallTaken
Uzman
Gold.
Windsend
Uzman
Her maç 2 haneli kille çıkıp lose alıyorsam bende mi brom?
Lanemi her seferinde yenip ne yapabilirim daha? Topuma son 3 maçımda cait aldılar zaten.
Evet ya maalesef suç sende bunu deyince egonu incitmiş oluyorum ama LoL bir strateji oyunu ve iki kill almayı başarmak gibi o killeri doğru yerde doğru zamanda hasar katkısına dönüştürmek veya Gold kaynaklarını sömürmede kullanabilmekte bu stratejinin bir parçası. Suç sende demek o maçta intleyenler hatalı değildi sen hatalıydın demek değil orayı kaçırma. Onlar çok daha hatalıydı ama sen oyunu taşıyabilme potansiyelini düzgün yönetemedin.
Km ve Twitch için pet şart, sıkıntılı bir picke karşı çok etkisiz kalıyorlar lanede. Lanede dayak yedi mi de oyuna dönemiyorlar kolay kolay.
Lanede kaybetmemek dediğinde anladığım şey rakibe Gold Advantage vermemektir. Böyle bir oyun stiline sahip biri geçen her dakika oyunu kendisine döndürür o yüzden scale olan şampiyonları oynamak zorunda. Ama arkadaş lane kaybetmemeyi her oyun lanede 2-3 kill önde olmak olarak açıklamış o yüzden erken avantaj alıp bunu harita geneline yayma ihtimali daha yüksek olan şampiyonlar oynamalı dediğiniz gibi Lucian, Draven, Triss vs.
SF26
Üstün
Aynen öyle, şu an Emerald 2-3 eloda 2 tane hesabım var ikisi de SoloQ 70'er maç atıldı mesela. Oyunu analiz ederek oynamaktan sıkıldığım için oynamıyorum artık. Yoruluyorum oyunu aşırı hızlı okuyup takımdakilerin algılayamamasından.Lanede kaybetmemek dediğinde anladığım şey rakibe Gold Advantage vermemektir. Böyle bir oyun stiline sahip biri geçen her dakika oyunu kendisine döndürür o yüzden scale olan şampiyonları oynamak zorunda. Ama arkadaş lane kaybetmemeyi her oyun lanede 2-3 kill önde olmak olarak açıklamış o yüzden erken avantaj alıp bunu harita geneline yayma ihtimali daha yüksek olan şampiyonlar oynamalı dediğiniz gibi Lucian, Draven, Triss vs.
EUW'da da durum benzer; Orada da şu an P1-P2 stuck hesabım var, sanırım 20 maç falan attım onda. Onda da takımın ciddi IQ sorunu var.
Koneko Toujou
Üstün
Gold eloda isterse kata ADC yapsın yine oynar kazanır arkadasin hesabi salip fresh kasmasi lazim yoksa isterse her Mac 50 kill alsın diger laneler kaybettigi surece hiçbir anlami yok o Killer'in.
Eger mesela Gold3'ten Master 200 300 LP'ye neredeyse hiç Mac kaybetmeyip cıkarsan rito karsı takıma 5 chall senin takımına 4 dog atıyor bakalım bunları da carryleyebilecek mi diye carryleyemezsen art arda 30 tane lose alır yine plata dusersin. Ben boyle cok yasadım bu sezon 6 7 tane fresh acc cope gitti
ADC kata Gold eloda hakikaten Win aldırıyor. Arkadaşla kata Taric Duo'su yapıyoruz hakikaten çok işe yarıyor. Ama ben bu olayı Silver'dan çıktıkdan sonra yaşadım. Silver 2'den Gold 3'e kadar lose almadan çıktım sonra bir anda Silver 2 80 LP'ye kadar maç kaybettim.