KS KS J jackarmis 31 Başarılı Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 701 Beğeniler 200 Bugün 20:47 #31 LoxeR dedi: Epomaker HE80 alabilirsin. Bu bütçe aralığında alüminyum kasa TKL illaki vardır @Geraltın kılıcı hocam önerir varsa ben hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Manyetik olduğu sürece tamamen keyfi seçebilirim di mi klavyeyi? 75-80 başka bir şeye bakmama gerek yok? Bir de kablolu.
LoxeR dedi: Epomaker HE80 alabilirsin. Bu bütçe aralığında alüminyum kasa TKL illaki vardır @Geraltın kılıcı hocam önerir varsa ben hatırlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Manyetik olduğu sürece tamamen keyfi seçebilirim di mi klavyeyi? 75-80 başka bir şeye bakmama gerek yok? Bir de kablolu.
LoxeR 10 Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 233 Çözümler 3 Beğeniler 98 Yer New York, United States Bugün 20:49 #32 jackarmis dedi: Manyetik olduğu sürece tamamen keyfi seçebilirim di mi klavyeyi? 75-80 başka bir şeye bakmama gerek yok? Bir de kablolu. Genişletmek için tıkla... Keşke öyle olsa ama çok doğru olmaz. Manyetiklerin dandiği tam dandik oluyor dikkat etmek lazım. Manyetik alacaksan kablolu olması lazım klavyenin aksi halde bir anlamı kalmıyor manyetik olmasının. Epomaker şu an mantıklı duruyor senin için.
jackarmis dedi: Manyetik olduğu sürece tamamen keyfi seçebilirim di mi klavyeyi? 75-80 başka bir şeye bakmama gerek yok? Bir de kablolu. Genişletmek için tıkla... Keşke öyle olsa ama çok doğru olmaz. Manyetiklerin dandiği tam dandik oluyor dikkat etmek lazım. Manyetik alacaksan kablolu olması lazım klavyenin aksi halde bir anlamı kalmıyor manyetik olmasının. Epomaker şu an mantıklı duruyor senin için.